Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στο ίδιο έργο θεατές... Η βεντέτα ΑΕΛιστών-Απολλωνιστών και το αδιάφορο σφύριγμα των Αρχών

  27/09/2021 10:25
Στο ίδιο έργο θεατές... Η βεντέτα ΑΕΛιστών-Απολλωνιστών και το αδιάφορο σφύριγμα των Αρχών

Στο ίδιο έργο θεατές... Η βεντέτα ΑΕΛιστών-Απολλωνιστών και το αδιάφορο σφύριγμα των Αρχών

  27/09/2021 10:25

Για άλλη μια φορά οι χούλιγκαν έδρασαν μετά από ένα Λεμεσιανό ντέρμπι, στέλνοντας στο νοσοκομείο δύο ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο ένας σοβαρά, με τις Αρχές να τρέχουν κατόπιν εορτής να μαζέψουν ότι συμμαζεύεται.

Είναι πλέον γνωστό σε όλους, ότι τον τελευταίο ένα χρόνο αναζωπυρώθηκε για τα καλά η κόντρα μεταξύ ΑΕΛιστών και Απολλωνιστών, με επεισόδια να λαμβάνουν χώρα σε αρκετές περιπτώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ανάλυση του Σκαπούλλη για τις δυο φάσεις που σημάδεψαν το Λεμεσιανό ντέρμπι

Σε μια από αυτές τις περιπτώσεις, οι ΑΕΛίστες έκαψαν το σύνδεσμο του Απόλλωνα, ενώ σε άλλη οι Απολλωνίστες επιτέθηκαν με πέτρες σε οπαδούς της ΑΕΛ, με τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων να απαντούν με μολότοφ, καίγοντας όχημα κοντά στο ΣΥΦΙ του Απόλλωνα.

Αυτά τα σκηνικά, φαίνεται ότι δεν θορύβησαν τους αρμόδιους όσο θα έπρεπε και φθάσαμε στα χθεσινοβραδινά έκτροπα, με τους χούλιγκαν να χτυπούν ξανά, πιάνοντας στον ύπνο την Αστυνομία.

Αν αναλογιστεί κανείς τα προηγούμενα επεισόδια, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ειπώθηκαν πολλά μετά το τέλος του αγώνα, που πιθανόν να πυροδοτούσαν επεισόδια στην πόλη, θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης, ώστε να αποτραπεί οποιοδήποτε έκτροπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι είδε ο VAR και τι ο διαιτητής στο ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων (vid&pics)

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο τέλος, οι Αρχές συνέλαβαν ένα πρόσωπο, ενώ καταζητούν άλλους είκοσι για την υπόθεση, με τον εντοπισμό τους να καθίσταται εξαιρετικά δύσκολος, αφού έφεραν κουκούλες.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι τρεις φάσεις που φωνάζει η ΑΕΛ, το ξέσπασμα και τι άφησε πίσω του το ντέρμπι

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας