«Μου φαίνεται λίγο προσχεδιασμένο αυτό με τους πανηγυρισμούς και όχι αυθόρμητο»

Την εικόνα του ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου.

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, δήλωσε πως «έχουν γίνει τα δύο πρώτα βήματα έτσι ώστε η ομάδα να βελτιώνεται και αποκτούν και οι παίκτες ψυχολογία. Δεν είναι σοβαρά σημεία βελτίωσης, όμως υπάρχει τρομερή διάθεση. Στο παρόν σημείο, αυτή η μεγάλη διάθεση υπερνικά τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είναι πολύ φανερό στο γήπεδο, ότι οι παίκτες θέλουν να προσφέρουν, το δείχνουν με την υπερπροσπάθεια στο γήπεδο. Τώρα προηγείται ο ενθουσιασμός, αυτό είναι θετικό στοιχείο όμως πρέπει να κερδηθεί χρόνος για να επέλθει μεγαλύτερη ηρεμία στους παίκτες».

Για τους πανηγυρισμούς στα γκολ του Σόουζα, πρόσθεσε ότι «μου φαίνεται λίγο προσχεδιασμένο αυτό, και όχι αυθόρμητο. Του Σόουζα ήταν αυθόρμητο, είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε στην ομάδα. Στο πρόσωπο του μπορεί η ομάδα να βρει τον αρχηγό. Μπορεί να αποτελέσει την πυξίδα και παράδειγμα για τους άλλους παίκτες. Αυτό φάνηκε και στο πως στήριξε τον Μάγκλιτσα που έχασε το πέναλτι, και στο γκολ του κλπ».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση είπε πως «μπορεί να είναι ο αγώνας που αν κερδηθεί από το ΑΠΟΕΛ να αποτελέσει την έναρξη της αντεπίθεσης. Η δύο νίκες ήταν σημαντικές αλλά με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντική η νίκη».

Τέλος για τους παίκτες και τον προπονητή ο Τάκης Αντωνίου ανέφερε ότι «μου αρέσει πολύ η σύνδεση του προπονητή με τους παίκτες που υπάρχει. Θέλουν να ανταποκριθούν οι παίκτες σε αυτά που ζητάει ο προπονητής. Λάθη γίνονται, αλλά βλέπω μεγάλη θέληση εκ μέρους των παικτών. Περιμένουμε και βελτίωση, είναι ευέλικτος ο Σωφρόνης, δοκιμάζει και πράγματα συνέχεια. Αυτό είναι θετικό όταν είσαι σε μια τέτοια περίοδο, όμως θέλουμε να δούμε περισσότερη σταθερότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους