Ό,τι δεν έκαναν Κετσπάγια-Κωστένογλου το έκανε ο Κουτ με τον Αρτυματά

Το σερί δώδεκα συνεχόμενων αγώνων χωρίς ανάσα, λαμβάνει τέλος για τον Κωστάκη Αρτυματά, ο οποίος μετά από δύο και κάτι μήνες παίρνει… ρεπό για ξεκούραση, αφού στον αγώνα της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Κροατία, δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 33ο λεπτό και ως εκ τούτου συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό.

Έτσι, ο αρχηγός της Ανόρθωσης και της Εθνικής, χάρη στον Άγγλο διαιτητή της αναμέτρησης Ντέιβιντ Κουτ, θα χάσει τον αγώνα απέναντι στην Μάλτα και θα έχει την ευκαιρία να πάρει τις ανάσες που χρειάζεται ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο με την ομάδα του, όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ότι δηλαδή δεν έκαναν ο Τιμούρ Κετσπάγια και ο Νίκος Κωστένογλου για δώδεκα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Κωστάκη Αρτυματά, το έκανε ο Άγγλος διαιτητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποθέωσε Αρτυματά ο Κετσπάγια-Το νέο συμβόλαιο και τα πειραχτήρια στα αποδυτήρια

Πλέον, ο Κωστάκης καλείται να ρίξει το βάρος στην αποθεραπεία, αφού το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που έβγαλε μέχρι στιγμής, με 1080 λεπτά στις πλάτες του, είναι πολύ λίγο σε σχέση με ότι ακολουθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής της Ανόρθωσης, μέχρι τον Δεκέμβριο τουλάχιστον θα δώσει πολλά ακόμη παιχνίδια, τόσο με την Κυρία στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, όσο και με την Εθνική, η οποία ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον ερχόμενο Νοέμβριο με αγώνες απέναντι στη Ρωσία και τη Σλοβενία.

Σίγουρα, το γεγονός ότι ο Αρτυματάς θα πάρει ανάσες, είναι κάτι που ικανοποιεί και τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος θέλει, αλλά προς το παρόν δεν βρίσκει τον ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αντικαταστήσει τον Κύπριο διεθνή στο κέντρο της Ανόρθωσης. Παρόλα αυτά, σε κάποια στιγμή, ο Αρτυματάς αναπόφευκτα θα απουσιάσει, λόγω καρτών, αφού το πρωτάθλημα είναι μακρύ, άρα η Ανόρθωση θα πρέπει να έχει την απάντηση, όταν αυτό συμβεί.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα άρχισαν οι συζητήσεις για το συμβόλαιο του 28χρονου αμυντικού μέσου, τον οποίο στην Ανόρθωση θεωρούν απαραίτητο και ως εκ τούτου επεξεργάζονται τα δεδομένα που έχουν ενώπιόν τους, για να του καταθέσουν πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντάλλαξε φανέλα με τον αστέρα της Κροατίας ο Αρτυματάς (pic)

Το συμβόλαιο του Αρτυματά λήγει τον ερχόμενο Μάιο, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να θέλει διακαώς την παραμονή του ποδοσφαιριστή στο Αντώνης Καράς. Το δήλωσε μάλιστα και ο ίδιος, έστω και έμμεσα, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης είπε πως, «δυστυχώς και γενικότερα στην Κύπρο μάθαμε να περιμένουμε τελευταία στιγμή. Γίνονται αρκετές αλλαγές γενικότερα. Έχουμε πολλούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, και εγώ σαν προπονητής θα ήθελα να υπογράψουν νέα συμβόλαια για να είναι και αυτοί πιο άνετοι».

Μένει πλέον να δούμε πότε θα υλοποιηθεί η επιθυμία του Κετσπάγια και κατά πόσον ο Αρτυματάς θέλει να μείνει στην Ανόρθωση ή εάν το… ψάχνει για το εξωτερικό.

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών