Η θέση παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας για το ενδιαφέρον Χριστοδούλου

Για το ενδεχόμενο αλλαγής της διοίκησης της Ομόνοιας, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά και τον Χένινγκ Μπεργκ, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων Λευτέρης Κοντολεύτερος.

Μιλώντας στον SuperSport Fm, ο κ. Κοντολεύτερος ανέφερε αρχικά για το ενδεχόμενο αλλαγής διοίκησης στην Ομόνοια, ότι «αναμένουμε μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από όλους. Το βλέπω θετικό, δεν μπορώ να πω πως δεν είναι θετικό. Η Ομόνοια εδώ και λίγα χρόνια έγινε εταιρεία, αλλάζει χέρια. Πρέπει να παραμείνει υγιείς όπως ήταν, να μην έρθουμε πάλι στα παλιά. Όμως πιστεύω πως θα είναι καλύτερα από πριν».

Σε σχέση με το σωματείο, είπε ότι «θα παίξει το δικό του ρόλο. Είχε πολλά προβλήματα στο παρελθόν και θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το συμφέρον του. Είναι λογικό».

Όσον αφορά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα σημείωσε πως «ίσως να υπάρχει μία πίεση επειδή η ομάδα δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα. Όμως η Ομόνοια, είναι Ομόνοια. Όπως είναι τα δεδομένα, η Ομόνοια πρέπει να κερδίσει, γιατί διαφορετικά θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Δεν μπορείς να πεις πως υπάρχει φαβορί. Ο Απόλλωνας έρχεται από μία ήττα από την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις επειδή έχασε με 4-1. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Σε σχέση με τον Χένινγκ Μπεργκ και τα πυρά που δέχεται, τόνισε ότι «όπως και πέρσι, μας έδειξε πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Ευχόμαστε να το κάνει και φέτος για να μπει η ομάδα σε τροχιά τίτλου. Πέρσι έγινε ροτέισον, φέτος δεν έγινε στον ίδιο βαθμό. Είναι κάποιες συγκυρίες που οδήγησαν μέχρι εδώ. Όλες οι ομάδες δυνάμωσαν στη φετινή σεζόν, όχι μόνο η δική μας».

Τέλος, για τις επιστροφές της Ομόνοιας στον χώρο του κέντρου ανέφερε ότι «η μία γραμμή δένει με την άλλη. Η Ομόνοια φέτος δέχεται εύκολα γκολ, ενώ δεν σκοράρει εύκολα. Όταν δεν σκοράρεις, θα χάσεις. Υπάρχουν κάποιες επιστροφές, που ευελπιστώ πως θα είναι σε βαθμό να βοηθήσουν και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές