Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ανησυχία στον ΑΠΟΕΛ-«Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω»

  22/10/2021 10:15
Ανησυχία στον ΑΠΟΕΛ-«Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω»

Ανησυχία στον ΑΠΟΕΛ-«Δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω»

  22/10/2021 10:15

Για την κακοδαιμονία που κατατρέχει τον ΑΠΟΕΛ με τους τραυματισμούς, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος. 

Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ανέφερε πως «οι τραυματισμοί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα φέτος. Η σταθερότητα είναι πολύ πιο εύκολο να έρθει όταν έχεις αρκετές επιλογές. Αυτό που συμβαίνει εδώ και 3-4 αγωνιστικές είναι ένα πολύ δύσκολο στοιχείο για να αντιμετωπίσεις, μιλάω για τραυματισμούς. Για ακόμα μια φορά αντιμετωπίζουμε ένα νέο πρόβλημα, με τον Ντανίλο. Εκδώσαμε χθες ανακοίνωση με το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή. 

Σημείωσε επίσης πως «το πιο τραγικό είναι ότι συνέβη αυτό παρά το ότι ο Ντανίλο είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί τα περισσότερα παιχνίδια, είχε τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και στο τελευταίο παιχνίδι, στα πρώτα 30 λεπτά ήταν ο κορυφαίος. Ο τραυματισμός του ήρθε την μέρα που φάνηκε ότι πάει προς τα μπροστά. Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω αυτό που συμβαίνει φέτος. Δεν είναι τραυματισμοί από μυϊκά προβλήματα, αλλά από χτυπήματα ή ατυχίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας