Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Πήρε θέση για το «you are not Omonoia» η Θύρα 9

  22/10/2021 11:20
Πήρε θέση για το «you are not Omonoia» η Θύρα 9

Πήρε θέση για το «you are not Omonoia» η Θύρα 9

  22/10/2021 11:20

Τη θέση της ξεκαθάρισε σε σχέση με το πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί της Βασιλείας, το οποίο έγραφε, «you are not Omonoia», η Θύρα 9.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, αναφέρουν πως «για να τελειώσει από νωρίς η νέα καραμέλα. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πανό των οργανωμένων της FC Basel, γίνεται μια απίστευτη προσπάθεια να μας χρεώσουν κάποιοι κακοθελητές, ότι εμείς σαν ΘΥΡΑ 9 τους υποκινήσαμε. Θέλουμε να ξεκαθαρίζουμε, πως εμείς ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο οπαδικό σύνολο αλλά ούτε και ήρθαμε σε επαφή μαζί του. Όλες μας οι αδελφοποιήσεις αλλά και οι φιλικές σχέσεις με άλλα οργανωμένα οπαδικά σύνολα έχουν σαν βάση τους, την κοινή ιδεολογική ταυτότητα και είναι γνωστές σε όλους».

Σημειώνουν ότι «αντιλαμβανόμαστε ότι όσοι έχουν μεσάνυχτα από οπαδική κουλτούρα δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάποιοι ψάχνονται, ερευνούν και τοποθετούνται όμως καλό θα ήταν να θυμηθούν ότι οι οργανωμένοι της FC Basel, στις 2 τους προηγούμενες παρουσίες στη Κύπρο, ανέβασαν πανό ενάντια στη Κάρτα οπαδού. Τότε δεν χρεώθηκε κάποιος την υποκίνηση, σήμερα όμως τα παπαγαλάκια έβγαλαν την γλώσσα τους περίπατο».

Καταλήγοντας, επισημαίνουν πως «το ότι η εταιρεία που κάποιοι ιδρύσαν το 2018 δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ το ξέρουμε πιο καλά από όλους. Τώρα το έμαθε και η Ευρώπη».

Στα υστερόγραφά τους, επισημαίνουν πως «υποκίνηση έβλεπαν κάποιοι και για την αμερικάνικη σημαία που κρεμόταν 90 λεπτά στο ΓΣΠ. Όσο κάποιοι τους πιστεύουν, τόσο θα τους δουλεύουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή ταξιδεύει στο ΓΣΖ όλοι στο πλευρό της αγαπούλλας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας