Ο λόγος που οδήγησε στο ξέσπασμα του Τιμούρ, το επεισόδιο και οι αιχμές σε διοίκηση

Τα ξεσπάσματα του Τιμούρ Κετσπάγια είναι σύνηθες φαινόμενο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού πολλές φορές στο παρελθόν σε διασκέψεις Τύπου ξεσπάθωσε για διάφορους παράγοντες που μπορεί να τον ενόχλησαν μετά από ένα παιχνίδι.

Μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο Κετσπάγια ξέσπασε ξανά, μόνο που αυτή τη φορά οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε και η ένταση με την οποία μίλησε ήταν το αποκορύφωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτο ξέσπασμα από Τιμούρ-«Άχρηστοι, αχάριστοι... Χεσμένοι με pampers και κατουρημένοι»

Μεταξύ άλλων έκανε λόγω για αχαριστία και προπονητές της κερκίδας, ενώ την ίδια ώρα άφησε αιχμές για τη διοίκηση, λέγοντας ότι κάποιοι δεν προστάτευσαν την ομάδα όταν έπρεπε.

Το ξέσπασμα του Τιμούρ σε βάρος του κόσμου, ενδεχομένως να σχετίζεται με τις αντιδράσεις που προέκυψαν στην αλλαγή του Ουάρντα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός απέσυρε από το παιχνίδι τον Αιγύπτιο, για να βάλει στη θέση του τον Κατσαράβα και μερίδα κόσμου της Ανόρθωσης εξαπέλυσε πυρά εναντίον του.

Ο Κετσπάγια αντιλήφθηκε ότι οι οπαδοί απευθύνονταν προς το πρόσωπό του και γύρισε προς την κερκίδα, ενώ την ίδια ώρα ο Ουάρντα ξέσπασε για την αλλαγή κλωτσώντας πράγματα στην άκρη του πάγκου.

Η κατάσταση στην Ανόρθωση μοιάζει έκρυθμη και κανείς και τίποτα δεν μπορεί να  προϊδεάσει τι μέλλει γενέσθαι.

 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»