«Δεν θα ήθελα να υπάρχει αμφισβήτηση στον Μπεργκ, αλλά έχει την ευθύνη...»

Την εικόνα της Ομόνοιας, στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, κλήθηκε να σχολιάσει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των πρασίνων, Ανδρέας Χαρίτου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για την πορεία της Ομόνοιας ανέφερε πως «είναι αλήθεια πως οι αριθμοί δείχνουν πως πέρσι είχαμε 3 ήττες σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχουμε 3 ήττες σε 6 αγώνες. Δεν είναι κολακευτικό αλλά ούτε και αναμενόμενο. Σίγουρα προβληματίζει και η ομάδα προβλημάτιζε και πριν τον χθεσινό αγώνα που έχασε σχεδόν εύκολα».

Για το γεγονός πως η εμφάνιση με την ΠΑΕΕΚ ήρθε μετά από τις δυο καλές εμφανίσεις με Βασιλεία και Απόλλωνα ο Ανδρέας Χαρίτου είπε ότι «τις τελευταίες δυο χρονιές φαίνεται πως η Ομόνοια κερδίζει πιο εύκολα τα ντέρμπι ή τα μεγάλα παιχνίδια παρά αγώνες κόντρα σε μικρο-μεσαίες ομάδες. Με τον Απόλλωνα η ομάδα παρουσιάστηκε θετική, κοντά στα στάνταρ της, και στην Ελβετία το ίδιο. Υπάρχει αρκετός χρόνος και θεωρώ πως η ομάδα μπορεί να ανακάμψει».

Για το γεγονός πως οι προβληματικές εμφανίσεις αυξάνονται πρόσθεσε ότι «δεν θα ήθελα να υπάρχει αμφισβήτηση στον προπονητή αλλά απ’ την άλλη η δουλειά σε μια ομάδα είναι καθημερινή και πρέπει να υπάρξει βελτίωση. Έχει την ευθύνη ο Μπεργκ να βρει τις λύσεις και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει και να φθάσει στα στάνταρ που ξέρουμε πως μπορεί. Απουσιάζει κάπως η φρεσκάδα. Δεν ξέρω αν είναι τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ή αν είναι η ηλικία κάποιων ποδοσφαιριστών που χάνουν σιγά σιγά ενέργεια. Είναι θέμα το οποίο πρέπει να δει το προπονητικό τιμ μαζί με τους γυμναστές».

Για τον Φαμπιάνο και το γκολ που δέχθηκε είπε πως «ένας τερματοφύλακας δεν μπορεί να είναι ανίκητος. Αν δεν τον βοηθά η ομάδα θα έχει πρόβλημα. Έχει ευθύνη για το χθεσινό αλλά αν πάω πίσω στα τρία χρόνια του στην ομάδα, μόνο άλλο ένα λάθος τέτοιο θα βρω».

Για το πρωτάθλημα και εάν μπορεί η Ομόνοια να επανέλθει ο παλαίμαχος άσος του τριφυλλιού ανέφερε ότι «θα υπάρξουν απώλειες από όλους. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Θα είναι δύσκολο να καλυφθεί αυτή η διαφορά αλλά υπάρχει χρόνος. Για την ώρα μόνο η ΑΕΚ είναι σταθερή. Μας ανησυχεί κάπως η εικόνα αλλά απ’ την άλλη ξέρουμε την ομάδα, τις δυνατότητες της, τον προπονητή μας και υπάρχει ο χρόνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής
«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό