Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η αυστηρή προειδοποίηση των Μαχητών μετά τα καρφιά του Τιμούρ

  26/10/2021 14:06
Η αυστηρή προειδοποίηση των Μαχητών μετά τα καρφιά του Τιμούρ

Η αυστηρή προειδοποίηση των Μαχητών μετά τα καρφιά του Τιμούρ

  26/10/2021 14:06

Καυστική τοποθέτηση από τους οργανωμένους οπαδού της Ανόρθωσης, οι οποίοι μετά από την ήττα της ομάδας τους επί της ΑΕΚ αλλά και το ξέσπασμα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους «ο απόηχος της επόμενης ημέρας μετά από ένα βράδυ το οποίο καταγράφηκε στις μαύρες σελίδες του σωματείου μας, δεν βρίσκει τον κάθε Ανορθωσιάτη και στα καλύτερα του. Δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι εφόσον δεν είναι η αρμοδιότητα μας , απλά να αναφέρουμε στους 11 έμμισθους που σέρνονταν ψες στο ιστορικό αυτό γήπεδο ότι δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοια εμφάνιση».

Στη συνέχεια προσθέτουν ότι «επίσης κάτι άλλο το οποίο είναι κόκκινη γραμμή και ξεπεράστηκε χθες μετά τα 90 λεπτά είναι τα όσα τραγελαφικά αλλά και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ αναφέρθηκαν εις βάρος του κόσμου. Του κόσμου αυτού που αφήνει με την πρώτη αφορμή οικογένειες, δουλειές, υποχρεώσεις για να δει την ομάδα του. Αυτού του κόσμου που δεν πήγε ταξίδι αναψυχής στο Βέλγιο, αλλά με οικονομίες και δανεικά πήρε τρένα και πλοία για την αρρώστια του την πιο μεγάλη».

Τέλος, αναφέρουν «τον νου σας. Εμείς θα είμαστε πάντα κάπου εκεί κοντά να προσέχουμε την κάθε σας κίνηση. Θα επέμβουμε χωρίς δεύτερη σκέψη για να προστατέψουμε την Ανόρθωση από όποιον πάει να την βλάψει, σας το αποδείξαμε ξανά και στο παρελθόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας