Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Βολές κατά Γεωργιάδη από Ομονοιάτες-«Πλυντήρια εθνικιστικών εξάρσεων»

  26/10/2021 15:31
Βολές κατά Γεωργιάδη από Ομονοιάτες-«Πλυντήρια εθνικιστικών εξάρσεων»

Βολές κατά Γεωργιάδη από Ομονοιάτες-«Πλυντήρια εθνικιστικών εξάρσεων»

  26/10/2021 15:31

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, σε σχέση με τις δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕΕΚ Δήμου Γεωργιάδη, ο οποίος τους κατηγόρησε πως δεν δέχθηκαν να σηκώσουν πανό «τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια».

Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων, αναφέρουν ότι «παρακολουθήσαμε έκπληκτοι τις εμπρηστικές δηλώσεις του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και υποψηφίου με τον Δημοκρατικό Συναγερμό στις Βουλευτικές Εκλογές του περασμένου Μαΐου, Δήμου Γεωργιάδη. Το περιεχόμενο των δηλώσεων του λοιπόν δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

Σημειώνουν ότι «καλά κάνει να αφήσει τις πατριωτικές κορώνες έξω από τον αθλητισμό ο κ. Γεωργιάδης και να ρωτήσει τους ηγέτες της παράταξής του, τον κ. Αναστασιάδη και τον κ. Νεοφύτου, που τελικά είναι τα σύνορά μας, διότι μάλλον κάποια σύγχυση πρέπει να παίζει επειδή από το 2017 και οι πέτρες γνωρίζουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτάσσει τη λύση δύο κρατών. Συνεπώς, το να συμπαρατάσσεται με μια κυβέρνηση που εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη διχοτόμηση και την ίδια ώρα να εκμεταλλεύεται το ποδόσφαιρο για να πουλήσει πατριωτισμό, μόνο κλαυσίγελο προκαλεί».

Επισημαίνου ακόμα πώς «όσο και να πουλά η κόντρα και η αντιπαράθεση, με τέτοιους λαϊκισμούς της οκάς δεν εκλέγεται βουλευτής ο κ. Γεωργιάδης. Μάλλον δείχνει μια αδυναμία να αντιληφθεί τους κινδύνους που προκύπτουν όταν ανεύθυνα δυναμιτίζεται το κλίμα».

Τέλος, υποστηρίζουν ότι «με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, δεν σηκώνουμε κανένα πανό από κοινού. Διότι το κάθε πανό έχει το περιεχόμενό του και εξαρτάται ποιοι το σηκώνουν, ποιες είναι οι αντιλήψεις τους, τι επιδιώκουν και ποια Κύπρο οραματίζονται. Συνεπώς, για πλυντήρια εθνικιστικών εξάρσεων και παραληρημάτων ας ψάξει αλλού ο κ. Γεωργιάδης. Διότι εμείς την Κύπρο πραγματικά τη θέλουμε ενωμένη και ολόκληρη και όχι μισή, με σύνορα στο Λήδρα Πάλας. Την Παρασκευή όλοι γήπεδο, ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας