Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Καρφιά Ανόρθωσης για διαρροές από αποδυτήρια-Ξεκαθάρισμα για Λάφερτι, Κατσαράβα

  23/11/2021 21:27
Καρφιά Ανόρθωσης για διαρροές από αποδυτήρια-Ξεκαθάρισμα για Λάφερτι, Κατσαράβα

Καρφιά Ανόρθωσης για διαρροές από αποδυτήρια-Ξεκαθάρισμα για Λάφερτι, Κατσαράβα

  23/11/2021 21:27

Καρφιά σε όσους βρίσκονται στα αποδυτήρια της Ανόρθωσης, πέταξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, για διαρροές στα μέσα ενημέρωσης, στέλνοντας σαφέστατα μηνύματα ότι αυτό θα τελειώσει. 

Μιλώντας στην εκπομπή Ανόλα στη φόρα, ο κ. Χριστοφόρου, ανέφερε ότι «παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα πράγματα που δεν έπρεπε να βγαίνουν στη δημόσια σφαίρα και τα βλέπουμε να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Οποιοσδήποτε άλλος δεν έχει δικαιοδοσία να το κάνει και είναι κάτι που η ομάδα θα πρέπει να το δει. Δεν γίνεται οποιοσδήποτε μέσα από τα αποδυτήρια να τα διαρρέει κι αν δεν γίνει με τον ένα τρόπο θα γίνει με τον άλλο».

Για την κατάσταση με τους Λάφερτι και Κατσαράβα και το τι συνέβη μετά τον αγώνα, επιβεβαίωσε ότι γίνονται διαβουλεύσεις για να βρεθεί η λύση να αποχωρήσουν για αγωνιστικούς λόγους, αφού δεν θα υπολογίζονται μετά το Γενάρη. 

«Γίνονται διαβουλεύσεις για να βρούμε τη λύση, ώστε τόσο οι ποδοσφαιριστές να βρουν τον επόμενο σταθμό τους, αλλά και η ομάδα να είναι καλυμμένη». 

Σε σχέση με άλλες προσθήκες ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για κανένα ποδοσφαιριστή, τη δεδομένη στιγμή.

Σε ότι αφορά στην κατάσταση του Κωστάκη Αρτυματά, είπε πως «διαβάζουμε πολλές φορές πράγματα που δεν έτυχαν της ανάλογης επιβεβαίωσης. 

Ο Κωστάκης θα ξεκουραστεί για κάποιες μέρες και θα δούμε κατά πόσο μπορεί να προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τον δηλώσαμε να χάσει τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, αν δεν είχε ελπίδες να παίξει με  τον Απόλλωνα, θα τον δηλώναμε να χάσει εκείνο τον αγώνα. Έχει πρόβλημα και ο Μάριος Αντωνιάδης, δεν θα παίξει με την Γάνδη και κατά πάσα πιθανότητα και με τον Απόλλωνα». 

Ο κ. Χριστοφόρου εξέφρασε εκ νέου παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σάλι, που όπως υποστηρίζει, λάθος δεν δόθηκε, αλλά και στη φάση του πρώτου γκολ της Ανόρθωσης που χρειάστηκε η χρήση του VAR για να επικυρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας