Ταρακούνησε τους ποδοσφαιριστές ο Χαμπουλάς-Οι ευθύνες και η κινήσεις του Γενάρη

Ταρακούνησε τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ο εκτελεστικός πρόεδρος της ομάδας, Ευγένιος Χαμπουλάς, μετά την ήττα σοκ από την ΠΑΕΕΚ, στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Ο Ευγένιος Χαμπουλας, μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και μίλησε σε υψηλούς τόνους στους παίκτες, σε μια προσπάθεια να τους συνεφέρει από την αγωνιστική κατρακύλα.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του και ελπίζει ότι μετά από την επικοινωνία που είχε με τους παίκτες θα βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί.

Σημειώνεται ότι ευθύνες για την μέχρι σήμερα κατάσταση φέρουν άπαντες, με πρώτη και καλύτερη την τεχνική ηγεσία, με την οποία έγινε συζήτηση για το αγωνιστικό κομμάτι.

Πληροφορίες θέλουν την Ανόρθωση εάν δεν καταφέρει να επανέλθει σύντομα στα θετικά αποτελέσματα να μην προχωρήσει σε όλες τις μεταγραφές που δικαιούται ενόψει Ιανουαρίου, όπως ήταν η αρχική πρόθεση της διοίκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας