Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ΑΠΟΕΛ ο ʼρης-«Τέτοια πέναλτι μόνο στην Κύπρο»

Aπάντησε στις αιχμές του Νεκτάριου Πετεβίνου για τη διαιτησία, ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, λέγοντας πως τα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ, μόνο στην Κύπρο δίνονται.

Σε δηλώσεις του στον Supersport Fm, o κ. Παπαδόπουλος ανέφερε αρχικά πως «μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το αποτέλεσμα γιατί χάσαμε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως βλέποντας πιο καθαρά το αποτέλεσμα ένα τέτοιο αποτέλεσμα στο ΓΣΠ απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για τη νίκη είναι καλό, λαμβάνοντας υπόψη και τις απουσίες που είχαμε. Οι εμφανίσεις τις ομάδας μας έχουν δώσει το δικαίωμα να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη», είπε για την ισοπαλία στο ΓΣΠ».

Σε σχέση με τη διαιτησία, τόνισε ότι «ουδέποτε μπήκαμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε διαιτησία, αλλά αφού με ρωτάτε θα σας πως ότι για εμένα δεν υπήρχε κανένα πέναλτι. Γι΄ αυτό δεν έγινε παρέμβαση από το VAR. Τέτοια πέναλτι μόνο στην Κύπρο δίνονται. Eίχαμε κι εμείς μία φάση με τον Μπαμπίκα και μπορούσαμε να σχολιάσουμε αλλά δεν το κάναμε. Όσο για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΑΠΟΕΛ, δεν υπήρχε φάουλ. Θέλω όμως να είμαι σωστός με όλους και ίσως να είναι καιρός να παραδειγματιζόμαστε με πρωταθλήματα πιο προηγμένα και να μην βάζουμε τόση πίεση στους διαιτητές. Δεν το λέω τώρα για αυτό το παιχνίδι, αλλά γενικότερα».

Όσον αφορά την πορεία του Άρη, υπέδειξε πως «στην σκέψη μας είναι η πρώτη θέση γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια. Όμως με αυτή την εικόνα που έχουμε, έχουμε την αυτοπεποίηθηση και την πεποίηθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ