Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ενημερώνεται η Αστυνομία για το πόρισμα-«Η παρατυπία αφορά διαδικασία αναφοράς»

  25/01/2022 11:15
Ενημερώνεται η Αστυνομία για το πόρισμα-«Η παρατυπία αφορά διαδικασία αναφοράς»

Ενημερώνεται η Αστυνομία για το πόρισμα-«Η παρατυπία αφορά διαδικασία αναφοράς»

  25/01/2022 11:15

Για το πόρισμα του Υπουργείου Υγείας, αναφορικά με τα... λανθασμένα τεστ της ΑΕΚ, μίλησε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου.  

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι «στην παρούσα φάση θα πρέπει να μας επιτρέψετε να μην δοθούν περεταίρω πληροφορίες όσον αφορά το πόρισμα. Θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος για να τύχει επεξεργασίας από την ΚΟΠ. Υπάρχουν οι αναφορές παρατυπίας εξέτασης από συγκεκριμένο εργαστήριο. Η παρατυπία αφορά τη διαδικασία αναφοράς. Αυτό που έχει να κάνει το Υπουργείο είναι να συνεχίσει την παρακολούθηση του συγκεκριμένου εργαστηρίου. Η δεύτερη παρατυπία αφορά παραβίαση υγειονομικών πρωτόκολλων. Πρέπει να δοθεί χρόνος στην ΚΟΠ για επεξεργασία των αποτελεσμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χατζηπαντέλας για πόρισμα ΑΕΚ: Οποιοσδήποτε κάνει σχόλιο θα ανοίξουμε φάλιες

Προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να περιμένουμε την ΚΟΠ γιατί έχει να κάνει με τις ομάδες. Το θέμα είναι πριν υπάρξει η επικοινωνία με το Υπουργείο και είναι εκεί που προκύπτει η παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων. Θα ενημερωθούν κι άλλες αρχές. Όλες οι λεπτομέρειες και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε βρίσκεται στο πόρισμα το οποίο βρίσκεται στα χέρια της ΚΟΠ».

Αν προκύπτουν ποινικά θέματα και αν θα ενημερωθεί η αστυνομία ο Κωνσταντίνος Αθανασίου είπε πως «για αυτό αναφέραμε ότι θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές. Θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας