Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αφοπλιστικός ο Παντελίδης-«Τι θα άλλαζα; Τον Τόρες στο ημίχρονο»

  26/01/2022 20:31
Αφοπλιστικός ο Παντελίδης-«Τι θα άλλαζα; Τον Τόρες στο ημίχρονο»

Αφοπλιστικός ο Παντελίδης-«Τι θα άλλαζα; Τον Τόρες στο ημίχρονο»

  26/01/2022 20:31

Αφοπλιστικός ως προς το τι θα άλλαζε στο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, ήταν ο Σάββας Παντελίδης στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα, λέγοντας πως αυτό που θα έκανε ήταν να αποσύρει ως αλλαγή τον Τόρες, για να μην δεχθεί κόκκινη κάρτα.

«Τι θα άλλαζα; Θα άλλαζα τον Τόρες στο ημίχρονο για να μην αποβληθεί. Στο ημίχρονο ζήτησα από τα παιδιά να μείνουν ήρεμα. Είπα δεν θέλω να χάσει κανείς το μυαλό του και να μείνουμε λιγότεροι», είπε χαρακτηριστικά ο Ελλαδίτης.

Σε ότι αφορά στον αγώνα, είπε πως «ξέρω πότε δεν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα είναι μια μέρα που παρά το αποτέλεσμα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πραγματικά προσπάθησαν. Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ κακό και οι δυο ομάδες με δυο μόνο φάσεις. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση και εκεί ήρθε η αποβολή. Το έβαλε ο αντίπαλος και κέρδισε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου ξανά και απλά θέλω να πω ότι τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο»

Για το γεγονός ότι δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Μηνάς Αντωνίου, διερωτήθηκε «τι θέση παίζει ο Μηνάς; Δεξί μπακ; Αυτή τη στιγμή το δεξί μπακ που έχουμε είναι κακός; Θα πρέπει να γίνει καλύτερος και να παίξει».

Όσον αφορά τους δυο νεοφερμένους, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν τον αγώνα, είπε πως «ο Μπαλντέ ήρθε πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση ενώ ο Μαρόσα είχε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της βδομάδας».

Σε σχέση με το αν είναι ευχαριστημένος με όσα έδειξε η ΑΕΛ, υπέδειξε πως «σε κάποια ναι, με κάποια όχι. Έχουμε ακόμη δρόμο και νομίζω και πολύ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Πώς ο Ντιγκινί έλυσε το γόρδιο δεσμό για τον Απόλλωνα και λύγισε την ΑΕΛ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας