Ο στόχος του ΑΠΟΕΛ και τα... μαθηματικά για την εξάδα

Για το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ αλλά και τον στόχο του ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Νεκτάριος Πετέβινος, σε δηλώσεις του στον Super Sport FM.  

«Αν πάμε λίγες ημέρες πίσω, πριν το παιχνίδι με την Δόξα, είχαμε πει πως το κάθε παιχνίδι που αγωνιζόμαστε, θα είναι τελικός, γιατί διακυβεύεται ο στόχος μας. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και για τον ΑΠΟΕΛ και για την ΑΕΛ. Θα έλεγα πως η νίκη της ΑΕΛ επί του Άρη, δείχνει το μέγεθος του αντιπάλου και την όρεξη που δημιουργείται ώστε να εξαντλήσει τις πιθανότητες και να μπει στην εξάδα. Άρα έχουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον ίδιο στόχο. Εμείς προετοιμαζόμαστε να πάμε στο Τσίρειο και να κερδίσουμε».

Για τα μαθηματικά για την εξάδα, πρόσθεσε ότι «κάθε ομάδα κάνει τα μαθηματικά της. Το θέμα της εξάδας θα κριθεί μεταξύ των 34-37 βαθμών. Αν μία ομάδα πάει νικηφόρα μέχρι το τέλος, σαφώς θα έχει πιο ήσυχο το κεφάλι της. Όμως δεν το κοιτάμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην εξάδα και από εκεί και πέρα, θα ξανακάνουμε μαθηματικά».

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι «δεν ξέρω πόσες φορές θα το πούμε, πολλές φορές επικαλούμαστε την προϊστορία, όμως δεν θυμάμαι να υπάρχει ανταγωνισμός, όχι μόνο για το πρωτάθλημα, αλλά την κάθε θέση. Αν πάρουμε από την πρώτη θέση μέχρι την δωδέκατη, γίνονται μάχες και θα συνεχίσει έτσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το αγωνιστικό είπε ότι «αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Μάγκλιτσα είναι το λιγότερο που μας ανησυχεί. Ο Άντον δέχτηκε μία κλωτσιά στο παιχνίδι του κυπέλλου, όμως μετά το παιχνίδι είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί. Έχουμε κάποια άλλα προβλήματα από το παιχνίδι με την Δόξα, του Εντογκαλά, του Σάβιτς και του Ντανίλο. Ο καθένας ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα και οι δύο προπονήσεις που απομένουν είναι πάρα πολύ σημαντικές. Ο Οκριασβίλι είχε ένα πρόβλημα, αλλά θεωρώ θα το ξεπεράσει. Όλοι οι παραπάνω είναι αμφίβολοι. Οι δεδομένες απουσίες είναι ο Γιάννης Σατσιάς που εγχειρίστηκε και σιγά-σιγά θα επιστρέψει και ο Λουντέμο που έχει διαγραφτεί από το ρόστερ».

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα