BINTEO: Το δεκάλεπτο της ανατροπής στο Τσίρειο-Οι φάσεις με τα δύο χέρια που έδειξε το VAR

Πανηγύρισε για... λίγο η ΑΕΛ στο Τσίρειο, αφού στο μόλις πέμπτο λεπτό ο Μαρόσα πέτυχε γκολ, ανοίγοντας το σκορ, ωστόσο το VAR έκοψε τη χαρά τους. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, και πάλι το VAR, επέστρεψε τα χαμόγελα στην ομάδα των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό. 

Όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο στο VAR, ο Μαρόσα έκανε κοντρόλ με το χέρι του, με τον Γιώργο Νικολάου να στέλνει «σήμα» στον Θεουλή, ο οποίος ακύρωσε το γκολ. 

Δείτε τη φάση 

Περίπου δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα 18ο λεπτό, μετά από παρέμβαση του VAR ο Θεουλής σφύριξε πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, για χέρι του Κυριάκου στην περιοχή, με τον Μαρόσα να πετυχαίνει το 1-0 από τα ένδεκα βήματα και τον Σισκόφσκι να μην αντιδρά. 

Ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση της Δόξας, η οποία δύο λεπτά αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Εμπραλίτζε, ο Σάσι πήρε την κεφαλιά. και η μπάλα αφού χτύπησε στον Μιλιντσεάνου, κατέληξε στα δίκτυα.

 

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του