«Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ξηλώσουμε νοοτροπίες των διαιτητών...»

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του προέδρου της ΠΑΕΕΚ, για τη διαιτησία του Κυριάκου Χριστοδούλου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, που διεξήχθη για την 21η αγωνιστική. 

Με το πέρας του παιχνιδιού στο Μακάριο, ο Κλεάνθης Γεωργιάδης άφησε αιχμές για τις αποφάσεις του Κύπριου ρεφ, ενώ σε νέα τοποθέτηση του τόνισε πως για να βελτιωθούν οι διαιτητές, «θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ξηλώσουμε νοοτροπίες».

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας ανέφερε ότι «αντέδρασα έτσι για λόγους νοοτροπίας, για κάποια φάουλ και άλλα που σφυρίζονται πιο εύκολα στους αδύνατους. Το βλέπω συνέχεια και όχι μόνο στην ΠΑΕΕΚ που θεωρείται μικρή ομάδα, αλλά και στις υπόλοιπες. Θα πρέπει από μόνοι τους οι διαιτητές να το αποβάλλουν και η Ομοσπονδία θα πρέπει να βρει τον τρόπο να τους εκπαιδεύσει, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά».

Στη συνέχεια ο Κλεάνθης Γεωργιάδης δήλωσε ότι ζούμε σε μία μικρή κοινωνία και οι διαιτητές είναι μέρος αυτής. «Πολύ πιο εύκολα θα σφυρίξουν μία παράβαση υπέρ μίας μεγάλης ομάδας, γιατί την άλλη μέρα θα πάνε στο σούπερ μάρκετ και θα τον βρουν οι οπαδοί της ομάδας. Αντίθετα, στη μικρή ομάδα δεν υπάρχει ο κόσμος για να τους ενοχλήσει. Αυτό θα πρέπει να διαχειριστούν οι διαιτητές και η μαγκιά είναι εκεί για έναν διαιτητή, να σφυρίζει 50-50. Χθες πήρε η ομάδα μας πέντε κάρτες, που ούτε οι μισές δε θα έπρεπε να δοθούν. Πήρα ειδοποίηση από την Ομοσπονδία πως το σωματείο μας παραπέμπεται για τις κάρτες, ενώ κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές μας ήταν στο όριο και θα χάσουν επόμενα παιχνίδια. Όσοι διαιτητές δεν μπορούν και δεν αντέχουν αυτή την πίεση από τον κόσμο, θα πρέπει να φύγουν. Πρέπει να βρούμε τους τρόπους να ξηλώσουμε νοοτροπίες».

Παράλληλα, υπέδειξε ότι μετά από αυτό δημιουργείται πρόβλημα στην ΠΑΕΕΚ, αφού όπως είπε μετά το παιχνίδι δεν ήξερε τι να πει στους παίκτες του. «Αυτό το πρόβλημα το έχω κάθε εβδομάδα. Νιώθω ανίκανος να τους υποστηρίξω πλέον. Το βλέπω στα μάτια τους. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να έχουν τον σεβασμό των διαιτητών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως έχουν και οι ποδοσφαιριστές των μεγαλύτερων ομάδων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία