Η άποψη του Ιωάννου για την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και τη νέα του ομάδα

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Νικόλας Ιωάννου, σε συνέντευξή του, σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης. Μεταξύ άλλων, ο Ιωάννου αναφέρθηκε στον ΑΠΟΕΛ και στην νέα του εμπειρία στην Ιταλία. 

Στο αρχικό του σχόλιο, αναφερόμενος στη νέα του ομάδα τόνισε πως «είμαι ικανοποιημένος με τον χρόνο συμμετοχής μου. Είμαστε φίλοι με τον Κανιάνο, είναι εξαιρετικός, ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει ποιος είναι σε καλύτερη φόρμα. Εντωμεταξύ έχω αναρρώσει από τον τραυματισμό που είχα».

Σημείωσε επίσης πως «την προστατευτική μάσκα τη φοράω προληπτικά. Ανησυχώ ότι μπορεί να με χτυπήσει η μπάλα. Θα σταματήσω να τη φοράω σε λίγο. Παρόλα αυτά μου αρέσει κάπως, δεν με ενοχλεί πια και οι φίλοι μου με πειράζουν γι’ αυτή. Οι φίλοι μου με αποκαλούν Ζορό ή Μπάτμαν. Είναι χαρακτηριστική. Σκέφτηκα λοιπόν να τη δείξω μετά το γκολ που πέτυχα. Δεν σκοράρω πολλά, αλλά ήταν σημαντικό για εμένα επειδή ήταν το πρώτο γκολ μου στην Ιταλία, αλλά και επειδή νίκησε η ομάδα μου».

Για το πέρασμα του από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημείωσε πως «ήταν επιλογή ζωής. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, δεν μπορούσα να απορρίψω τέτοια πρόταση. Ίσως να ήταν δύσκολο για τους γονείς μου που έφυγα, αλλά ήταν έξι υπέροχα χρόνια. Είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και εκεί έμαθα αρκετά».

Όσον αφορά στον ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι «ήταν επίσης σημαντική εμπειρία. Έπαιξα σε διεθνές επίπεδο απέναντι σε πολλές πρωταθλήτριες ομάδες. Έτσι είχαν την ευκαιρία να παίξω στη Νότινγχαμ».

Εξάλλου ερωτηθείς για την Κόμο, είπε πως «ήταν συναρπαστική η κλήση. Θυμάμαι με πήρε τηλέφωνο ο Βίσε να μου εξηγήσει το πλάνο. Με έπεισε. Το καλύτερο είναι ότι η Κόμο έχει πλάνο, έχει κατεύθυνση και αυτό αποτελεί κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά