Πώς απαντά ο ΑΠΟΕΛ σε Κετσπάγια-«Όχι υποδείξεις...»

Απαντά στα όσα ειπώθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάγια, στη διάσκεψη Τύπου, σε σχέση με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αμρ Ουάρντα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. 

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet o Nεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε ότι η Ανόρθωση είναι επιλεκτική, τονίζοντας πως το ότι εκπλήσσεται ο τεχνικός της Κυρίας είναι λάθος. 

«Πρέπει να παρουσιαστούμε λίγο πι σοβαροί. Όλοι οι παράγοντές και να μην προσπαθούμε να φανατίζουμε τον κόσμο και να μην είμαστε επιλεκτικοί. Η Ανόρθωση κάνει ένα πράγματα, το οποίο μας αναγκάζει πολλές φορές όταν τοποθετούμαστε να φαινόμαστε φταίχτες και ότι εμείς βάζουμε λάδι στη φωτιά. Η επιλεκτικότητά στη απόφαση της Ανόρθωσης, είναι λανθασμένη προσέγγιση. Το τι συμβαίνει φέτος, στα παιχνίδια που αγωνίζεται ο συγκεκραμένος ποδοσφαιριστής, είναι  ο καθρέφτης της συμπεριφοράς του ιδίου, όχι σαν ποδοσφαιριστής στο αγωνιστικό χώρο, αλλά σαν υπόσταση του αγωνιστικού του χαρακτήρα. Όχι να κάνει υποδείξεις. Είμαστε όλοι στα γήπεδα, βρίζουν όλους τις οικογένειας μας και κανείς δεν το ανέχεται. Ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε ζέσει πολλές φορές, έχω επισκεφθεί πολλά γήπεδα σε όλη την Κύπρο και ο Κετσπάγια το ξέρει καλά, που συνεργαστήκαμε. Το να εκπλήσσει για αυτές τις συμπεριφορές, νομίζω ότι είναι λάθος. Το να της σημειώνει ναι. Να εκπλήσσεσαι όμως όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα