Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τα σενάρια για Μακρή, Αβραάμ και η φημολογία για Σέχου

  25/03/2022 15:28
Τα σενάρια για Μακρή, Αβραάμ και η φημολογία για Σέχου

Τα σενάρια για Μακρή, Αβραάμ και η φημολογία για Σέχου

  25/03/2022 15:28

Σιγά σιγά οι ομάδες άρχισαν να ανεβάζουν στροφές ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και τα πρώτα ονόματα που θα μετακινηθούν σε άλλες ομάδες έπεσαν ήδη στο τραπέζι.

Μετά τις προδιαγραφόμενες μεταγραφές των Κίκο και Μηνά Αντωνίου από Ομόνοια και ΑΕΛ, στην Ανόρθωση, άλλα δύο ονόματα παικτών που επίκειται μεταγραφή τους σε άλλη ομάδα, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το πρώτο είναι αυτό του Ανδρέα Μακρή, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό και για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΛ.

Η ομάδα της Λεμεσού φαίνεται να ενδιαφέρεται επίσης για τον Ανδρέα Αβραάμ, πρώην αρχηγό της, ο οποίος το καλοκαίρι αποχώρησε από την ΑΕΛ, για την Ανόρθωση. Στην ομάδα της Αμμοχώστου, ο Αβραάμ δεν βρήκε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ψάχνεται για άλλες πολιτείες, με την ΑΕΛ να είναι ένας προορισμός που βλέπει με καλό μάτι.

Το κατά πόσον θα τελεσφορήσουν οι δύο μεταγραφές, θα το δείξει ο χρόνος, ωστόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος.

Την ίδια ώρα, αναπτύχθηκε μια φημολογία για ενδιαφέρον του Απόλλωνα, για τον Αμπντουλαχί Σέχου της Ομόνοιας, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, όμως αυτό το ενδιαφέρον δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά.

Το σίγουρο είναι ότι ο Απόλλωνας από την αποχώρηση του Ζοαό Πέδρο και μετά, δεν κατάφερε να βρει έναν άξιο αντικαταστάτη του, με τον Νιγηριανό διεθνή να είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει το κενό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας