Παλαίμαχοι άσοι κόντραραν κρατούμενους-Πέναλτι, γέλια και υπογραφές

Τις ποδοσφαιρικές τους αρετές απέδειξαν σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, παλιές δόξες του κυπριακού ποδοσφαίρου, που κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στον αθλητικό μας κόσμο στο παρελθόν. 

Κώστας Μαλέκκος, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Μιχάλης Μορφής, Γιώργος Μερκής, Ηλίας Χαραλάμπους ήταν οι ποδοσφαιριστές που παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση του «Γκολ στη Ζωή», οι οποίοι αναμετρήθηκαν με την ποδοσφαιρική ομάδα κρατούμενων των Κεντρικών Φυλακών. 

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι που ήταν οι κρατούμενοι, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 4-0, ωστόσο στη συνέχεια της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 4-4. Τα γκολ για την ομάδα των παλαίμαχων άσων, πέτυχαν οι Μαλέκος από το σημείο του πέναλτι, Δασκαλάκης και Χαραλάμπους, ενώ το τέταρτο τέρμα που διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα, ήταν αυτογκόλ. 

Με το πέρας της αναμέτρησης, η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, ευχαρίστησε και τίμησε τις δυο ομάδες με τρόπαιο, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή που ο Κώστας Μαλέκκος παρέδωσε τη φανέλα του σε κρατούμενο και υπέγραψε φυσικά σε αρκετά σορτσάκια το όνομά του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η πρόβλεψη του Μαλέκκου για τον πρωταθλητή και ο προβληματισμός του

Η Διεύθυνση Φυλακών τα τελευταία 8 χρόνια, επενδύει στην παιδεία των κρατουμένων, με στόχο την προσωπική ανάπτυξη και ειδικότερα τη διαμόρφωση του ήθους, στοιχεία τα οποία επιτυγχάνονται μέσω της εκπαίδευσης, των τεχνών και του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα των Φυλακών τα τελευταία 8 χρόνια, και στις προτεραιότητες της εκπαιδευτικής πολιτικής της Διεύθυνσης Φυλακών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση Φυλακών έχει δημιουργήσει 8 γυμναστήρια για τους κρατούμενους με σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό για την εκγύμναση όλων των κρατουμένων και γήπεδα σε όλους τους ανοικτούς χώρους των πτερύγων για βόλεϋ μπωλ, badminton, ping-pong, ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, αντισφαίριση και futsal, καθώς επίσης σε όλους τους εξωτερικούς χώρους των πτερύγων έχουν τοποθετηθεί όργανα καλλισθενικής γυμναστικής. Περαιτέρω, στα πλαίσια της κοινωνικοποίησης και προσωπικής ανάπτυξης των κρατουμένων μας, όλες οι δραστηριότητες μας καθώς και αρκετές εκδηλώσεις εκτός και εντός Φυλακών όπως η παρούσα, συμβάλλουν στη δημιουργία υπεύθυνων ανθρώπων με υγιείς στάσεις ζωής, συμπεριφορές και συνήθειες με σκοπό την ομαλότερη επανένταξη και επανασύνδεση τους με την ελεύθερη κοινωνία.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κάμερα της OMADA του REPORTER

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Δειτε Επισης

Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
Έγραψε ιστορία και γίνεται ευρωπαία η Πάφος-Τα λεφτά που διεκδικεί στο Europa League
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους
Μπήκε στο γήπεδο με τη φανέλα της Πάφου ο Χριστοδουλίδης-Χαιρέτησε τους οπαδούς με το μικρό φίλο της Ομόνοιας
Πρόεδρος για απαγόρευση μετακίνησης οπαδών: Προμηνύονται εξελίξεις, έχουμε συγκεκριμένες προσεγγίσεις (vid)
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Πάφου στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Στο ΓΣΠ για το ιστορικό παιχνίδι οι οπαδοί της Πάφου (pics)