ΒΙΝΤΕΟ: Η πρόβλεψη του Μαλέκκου για τον πρωταθλητή και ο προβληματισμός του

Το παρών του στις Κεντρικές Φυλακές για την φιλανθρωπική αναμέτρηση που διεξήχθη ανάμεσα σε παλαίμαχους άσους και κρατούμενους, έδωσε ο Κώστας Μαλέκκος.

Ο Νουρέγιεφ των κυπριακών γηπέδων μιλώντας στην κάμερα της OMADA εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του σε τέτοιου είδους αναμέτρηση, η οποία για την ιστορία εξήλθε ισόπαλη 4-4. «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σήμερα εδώ στις Κεντρικές Φυλακές και είναι κάτι που πρέπει όλη η κοινωνία έξω, για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που είναι εδώ μέσα, για κάποια λάθη που έχουν κάνει. Βλέπουμε μια ατμόσφαιρα ωραία, όπου το απολαμβάνουν και οι ίδιοι οι κρατούμενοι, παίξαμε ένα καλό ποδόσφαιρο και η ομάδα των φυλακών έδειξε ότι έχει πολύ καλούς παίκτες. Ότι μπορούμε όλοι μας να κάνουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους, μέχρι να έρθει η μέρα που θα βγουν έξω».

Ο πρώην άσος του κυπριακού ποδοσφαίρου, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην καταθέσει και την εκτίμησή του για τον νέο πρωταθλητή, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του τίτλου.

«Σίγουρα κάθε βδομάδα έχει ανακατατάξεις. Είχα ξαναπεί ότι ο Απόλλωνας θα τα καταφέρει στο τέλος, αλλά η πορεία που κάνει τα τελευταία επτά-οκτώ παιχνίδια, σίγουρα δεν είναι πρωταθλητισμού. Αν έρθει αυτό το σοκ στην ομάδα στα τελευταία παιχνίδια που απέμειναν τότε θα είναι πρωταθλητής, αλλιώς έδωσε το δικαίωμα σε μια ομάδα, όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ, που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί και έχει το mentality του πρωταθλητισμού. Βλέπουμε ένα καλό πρωτάθλημα, αλλά μόνο από τις έξι πρώτες ομάδες και αυτός είναι ένας προβληματισμός. Το απολαμβάνουμε όμως και στο τέλος ελπίζω αυτές που δικαιούνται, αν και οι έξι ομάδες δικαιούνται να βγουν στην Ευρώπη, να μας εκπροσωπήσουν όπως πρέπει στην Ευρώπη».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: O Μαλέκκος και η παρέα του κόντραραν κρατούμενους-Πέναλτι, γέλια και υπογραφές

Δείτε τι δήλωσε ο Μαλέκκος στην OMADA

 

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο