Δεν αποδέχονται παραίτηση Καραπατάκη οι παλαίμαχοι-«Μην τους κάνεις το χατίρι»

Την έντονη αντίδρασή τους ως προς την παραίτηση του Άντρου Καραπατάκη, εξέφρασαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. 

Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι η παραίτησή του δεν γίνεται αποδεκτοί και καλούν όλους όσους οδήγησαν τον πρόεδρο της ομάδας σε αυτή την απόφαση να συναντηθούν μαζί τους για να τους αναφέρουν όσα έζησαν στην προ Καραπατάκη εποχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ΑΕΚ που τοποθετούμαστε δημόσια σαν οργανωμένο σύνολο. Θεωρούμε υποχρέωση μας σαν άνθρωποι της ιστορίας της ΑΕΚ να καταθέσουμε τις απόψεις μας ειδικά μετά τα χθεσινά γεγονότα.

Μετά λύπης μας διαβάσαμε την ανακοίνωση του Προέδρου μας, ότι παραιτείται από το Κυπριακό ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση από την προεδρία της ΑΕΚ.

Πρόεδρε, είναι ευρέως γνωστό ότι είσαι ίσως ο πιο πετυχημένος πρόεδρος ομάδας στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μιας ομάδας που δεν ήταν ούτε και θα είναι ποτέ μέρος του κατεστημένου και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο με την χθεσινή σου ανακοίνωση χαροποίησες πολλούς. Χαροποίησες αυτούς που 8 χρόνια τώρα τους χάλασες τα σχέδια καθιστώντας την ΑΕΚ μας μόνιμη πρωταγωνίστρια. Στα ψηλά στρώματα του κυπριακού ποδοσφαίρου αντί να χαίρονται που άνθρωποι σας εσένα βρίσκονται στο δύσμοιρο ποδόσφαιρο της Κύπρου, ενοχλούνται. Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα της κοινωνίας μας. Δεν θα αναλύσουμε ακριβώς τι πέτυχες για το άθλημα αλλά και για την ΑΕΚ μας γιατί χρειαζόμαστε βιβλία.

Εμείς οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε πόσο σημαντικός είσαι για αυτή την ομάδα, ζήσαμε την ΑΕΚ από την 1η μέρα της ίδρυσης της και αναγνωρίζουμε ότι μόνο με εσένα πήρε σάρκα και οστά το όραμα που είχαν ο κ. Ντίνος Λευκαριτης και ο αείμνηστος Φοίβος Βωβιδης όταν πήραν την απόφαση για ενοποίηση.

Η απόφαση σου για παραίτηση ΔΕΝ γίνεται αποδεκτή από εμάς και δηλώνουμε με κάθε ειλικρίνεια ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε συνεχώς δίπλα σου για να αντιμετωπίσουμε το σάπιο σύστημα που τόσο σε κούρασε και για να πάρουμε την ΑΕΚ μας ακόμα πιο ψηλά.

Όσο αφορά μερίδα οπαδών μας που μπορεί να αμφισβητεί την προσφορά του Άντρου Καραπατακη στην ΑΕΚ, ας έρθουν να μας ρωτήσουν εμάς, ειδικότερα οι πιο νεαροί, τι ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόεδρε, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ σε αυτή την δύσκολη στιγμή δηλώνουν παρών! Ζητούμε να ανακαλέσεις, ζητούμε να μην μας πάρεις το δικαίωμα που εσύ ο ίδιος μας έδωσες, Να ονειρευόμαστε! Θα πορευόμαστε μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς και φίλους της ΑΕΚ και της Λάρνακας προς την κορυφή.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ!

ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!».

Δειτε Επισης

Το μήνυμα του Μπεν Σιμόν για το ντέρμπι με την Ομόνοια-«Είμαστε συγκεντρωμένοι στα μικρά πράγματα»
Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»