Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ μετά την παραίτηση Καραπατάκη

  28/04/2022 10:03
Η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ μετά την παραίτηση Καραπατάκη

Η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ μετά την παραίτηση Καραπατάκη

  28/04/2022 10:03

Για την παραίτηση του Άνδρου Καραπατάκη από την προεδρία της ΑΕΚ, κλήθηκε να μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λάρνακας.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες ώστε ο Άνδρος Καραπατάκης να αναιρέσει την απόφαση του.

«Είναι για όλους μας κρίσιμες στιγμές. Ήταν για όλους μας μια απόφαση που δεν την περιμέναμε. Τα υπόλοιπα μέλη και διάφοροι παράγοντες που είναι κοντά στην ομάδα, δεν την έχουν δεχθεί. Όπως και οι παλαίμαχοι που τοποθετήθηκαν. Συνεχίζεται η προσπάθεια για να μεταπειστεί. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν γνωρίζω τις πιθανότητες για να μεταπειστεί. Αναμένουμε τις τελικές εξελίξεις. Είναι διάφορα συμβάντα που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Είναι για εμάς κρίσιμες στιγμές και περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις. Είναι καθολική η στήριξη που εκφράζεται από όλους».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τη διαιτησία ότι «είδαμε τα αποτελέσματα της απόφασης που είχε ο κ. Μάζιτς. Σε ένα παιχνίδι που ακολούθησε μετά ημιτελικό, χαιρόσουν να το βλέπεις με δέκα φάουλ. Σε άλλο παιχνίδι, σταματούσε συνέχεια το παιχνίδι με 30 φάουλ και συνέχεια λάθη. Τώρα μετά από όλα αυτά, μας είπαν ότι και στους δύο επαναληπτικούς θα είναι ξένοι διαιτητές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας