Αναμένει εξηγήσεις από Μάζιτς και ΚΟΠ ο Απόλλωνας

Eξηγήσεις για τις αποφάσεις που πάρθηκαν από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλοραντ Μάζιτς, αναμένει ο Απόλλωνας.  

Σε δηλώσεις του Super Sport FM ο αντιπρόεδρος της ομάδα της Λεμεσού, Φάνος Κιννής, ανέφερε ότι «εδώ που φτάσαμε να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τα συζητήσαμε μέσω της Άτυπη Γενικής Συνέλευσης. Να τελειώσει το πρωτάθλημα και έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας. Ειπώθηκε ότι θα έχουμε ξένους διαιτητές μέχρι το τέλος. Είναι διαχρονικό πρόβλημα που το βρίσκουμε μπροστά μας. Εμείς ως Απόλλωνας έχουμε τις αντιρρήσεις μας και περιμένουμε να μας δοθούν εξηγήσεις. Δημιουργούνται προηγούμενα με αυτές τις αποφάσεις. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή».

Για την προσπάθεια του Απόλλωνα να κατακτήσει το πρωτάθλημα πρόσθεσε πως «αυτή η διακοπή βοήθησε. Πήραν ανάσες οι ποδοσφαιριστές μας. Δουλέψαμε πολύ. Ευελπιστούμε στο επόμενο διάστημα να παρουσιάσουμε το καλό πρόσωπο που δείξαμε όλη τη σεζόν. H πίεση υπάρχει σε όλες τις ομάδες και σε εμάς και σε αυτούς που ακολουθούνε. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν για να φέρουμε το πρωτάθλημα στην Λεμεσό. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Δεν βλέπουμε κάτι περισσότερο. Πάμε για τους τρείς βαθμούς. Tα παιχνίδια στην έδρα της Ανόρθωσης διαχρονικά είναι από τα πιο δύσκολα. Με μία νίκη αλλάζουμε τα πάντα, πάμε προετοιμασμένοι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Θεωρούμε ότι έφτασε η ώρα να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε τις προηγούμενες αγωνιστικές. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα. Υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια που θα είναι σημαντικά».

ΔΙΑΒΑΣΤ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο