Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Φουλ επίθεση Θύρας 3 στους Φυγάδες-«Για ένα τσίγκενο εγκατέλειψαν τον αγώνα»

  28/04/2022 19:15
Φουλ επίθεση Θύρας 3 στους Φυγάδες-«Για ένα τσίγκενο εγκατέλειψαν τον αγώνα»

Φουλ επίθεση Θύρας 3 στους Φυγάδες-«Για ένα τσίγκενο εγκατέλειψαν τον αγώνα»

  28/04/2022 19:15

Δριμεία επίθεση στους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα, εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, για την απόφασή τους να επιστρέψουν στα γήπεδα. Μεταξύ άλλων τους κατηγορούν ότι επέστρεψαν στα γήπεδα για ένα «τσίγκενο», όπως χαρακτηρίζουν το πρωτάθλημα, ενώ αναφέρουν ότι «πρόδωσαν το αγώνα κατά της κάρτας φιλάθλου».

Αυτούσια η ανακοίνωση της Θύρας 3:

Επιλέξαμε συνειδητά το τελευταίο διάστημα να μην τοποθετηθούμε για τα όσα συμβαίνουν όπως και για τις αερολογίες μερικών, πρώτον, επειδή η ιστορία του Συνδέσμου που εκπροσωπούμε δεν επιτρέπει την εμπλοκή σε πόλεμους που πραγματοποιούνται με λέξεις και δεύτερον, επειδή για εμάς το θέμα του τρομονόμου δεν έχει λήξει γι’ αυτό και θεωρήσαμε πως με το αναλωθούμε σε άσκοπες συζητήσεις και κάνοντας βεβιασμένες κινήσεις το μόνο που θα καταφέρναμε θα ήταν να βλάψουμε περαιτέρω τον αγώνα ενάντια στον παρών νόμο.

Ο κόμπος όμως έχει φτάσει στο χτένι και ήρθε η στιγμή που όλη αυτή η καλοστημένη προπαγάνδα η οποία χτίζεται το τελευταίο διάστημα από τους απέναντι να γκρεμιστεί και η αλήθεια να αποκατασταθεί.

Εμείς εξαρχής ξέραμε με ποιους είχαμε να κάνουμε και παρόλα αυτά το κατάπιαμε και δεχτήκαμε να κάτσουν στο τραπέζι καθώς η ιερότητα του αγώνα δεν σήκωνε εντάσεις. Παρόλο που μέσα μας γνωρίζαμε πως με την πρώτη ευκαιρία θα κάνουν την π...α τους κι ας απουσίαζαν από τις πλείστες συναντήσεις. Για ένα τσίγκενο λοιπόν εγκατέλειψαν τον αγώνα εξαπολύοντας αρλούμπες κατά πάντων για να κατευνάσουν την κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ τους και έτσι όλοι μαζί αποφάσισαν να ζήσουν σε ακόμα ένα παραμύθι το όποιο λέει, πως όλοι τους πρόδωσαν και εκείνοι ήταν οι πιστοί.

Τι να περιμένεις όμως από τα μυθομανείς υποκείμενα που ξύπνησαν ένα πρωί και αποφάσισαν ότι ιδρύθηκαν το 82; Πράγμα το οποίο οι ίδιοι παραδέχονται με τα ηχητικά ντοκουμέντα να βρίσκονται εκεί να τους το υπενθυμίζουν και παρόλα αυτά όμως όλοι μαζί γιορτάζουν ‘’σαραντάχρονα’’. Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από τους σαλίγκαρους της πόλης, που όταν το τ....ο τους πάει καλά είναι οπαδάρες και όταν τα βρίσκουν δύσκολα δεν ασχολούνται. Οι σύγχρονοι πρόσφυγες της Λεμεσού που αλλάζουν οικήματα σαν τα πουκάμισα επειδή κανένας στην πόλη δεν τους θέλει.

Ευτυχώς για αυτούς και δυστυχώς για εμάς, το μέτρο της κάρτας οπαδού θα ισχύσει σήμερα στο Θεμιστόκλειο και δεν θα μας έχουν απέναντι. Σήμερα λοιπόν όπως ήρθαν τα πράγματα ήρθε η στιγμή να αποδείξουν πως δεν έχουν ίχνος τσίπας πάνω τους καθώς σε λίγες ώρες θα κερδίσουν ‘’την μάχη της κερκίδας’’ απέναντι σε άδειες καρέκλες, για τον ημιτελικό του κυπέλλου στην πετόσφαιρα γυναικών.

Φαίνεται πως η εφαρμογή της κάρτας οπαδού αποτελεί την νούμερο ένα ευκαιρία για τις νεοσύστατες χορωδίες να αποδείξουν την ‘’δύναμη’’ τους πράγμα το οποίο βλέπαμε να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σε λάρνακα και λευκωσία και θα το δούμε και σήμερα στην Λεμεσό.

Γι’ αυτά και για αλλά τόσα απαιτούμε από την Αυτοκράτειρα της Κυπριακής Πετόσφαιρας να ξεσκίσει τους νεοσύστατούς παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της Παρασκευής. Έντεκα χρόνια είναι αρκετά, ήρθε η ώρα το 29ο κύπελλο να μπει στην τροπαιοθήκη του Σωματείου μας.

ΥΓ: Το να παίρνεις απόφαση επιστροφής με δικά σου κριτήρια και αποφασίζοντας μέσω συνέλευσης είναι ένα πράγμα, το να κατηγορείς όλους τους άλλους για την δίκη σου απόφαση είναι άλλο. Εάν οι αποφάσεις των “επιστροφών” σταθούν τροχοπέδη καταδικάζοντας τον αγώνα χρόνων τότε θα επανέλθουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας