Νέα απάντηση Θύρας 9 σε Πορτοκαλί-Μπηχτές για Πετρίδη, Φοίβο και Ποταμίτη

Απάντησαν στα πυρά των Πορτοκαλί, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ,  σε σχέση με όσα τους καταλόγισαν, για την κάρτα φιλάθλου.

Με μια ανάρτηση πέντε σημείων, η Θύρα 9 πυροβολεί τους οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και αναφέρεται σε Φοίβο Ερωτοκρίτου, Ποταμίτη και Πρόδρομο Πετρίδη.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Να συστηθούμε για τελευταία φορά

1. Είμαστε η ΘΥΡΑ 9 δεν έχουμε την ανάγκη να ασχολείται κανένας μαζί μας, εσείς είναι που για να δικαιολογήσετε την κωλοτούμπα σας, ξαφνικά μετά από 4 χρόνια, θυμηθήκατε ότι το 2018 κάναμε ομάδα. Εμάς όλες μας οι τοποθετήσεις για εσάς είχαν να κάνουν με την κάρτα οπαδού και μόνο, εσείς πήρατε αλλού την κουβέντα και όταν σας δώσαμε τη σημασία που αιτηθήκατε βγήκατε και παραπονούμενοι.

2. Την τακτική γράφω πολλά, με υπονοούμενα, για παρασκήνια που κάνεις πως δεν ξέρεις, για παντελόνια και τα λοιπά, αλλά στην ουσία δεν γράφω τίποτα, να την φυλάξετε για τις ανακοινώσεις που ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου σας και αφήνετε τον μάστρο σας να ασελγεί πάνω στην ομάδα σας. Όπως τις περσινές πριν την εκλογική της εταιρείας σας που ήταν ολόιδιες.

3. Για να κλείσει με την κάρτα, το τι αγώνες έδωσε ο καθένας και τι ρόλο έπαιξε ο καθένας το ξέρει όλη η Κύπρος. Για το αν εμείς ήμασταν στο αγροτικό όταν εφαρμόστηκε και δεν μας επηρέαζε άμεσα, στη 1η ανακοίνωση το γράψαμε από μόνοι μας ότι είχαμε την πιο ευνοϊκή θέση ενώ και σε δημόσιες τοποθετήσεις λέγαμε ότι η εφαρμογή της έπληξε περισσότερο άλλους συνδέσμους. Τώρα πώς αυτό αποτελεί δικαιολογία για την τωρινή σας στάση ενώ άλλοι σύνδεσμοι ακόμη κάνουν αποχή, ακόμα δεν το καταλάβαμε. Ούτε το πώς επαινώντας των αγώνα των άλλων συνδέσμων αυτοπροβαλόμασταν.

Επίσης μην ξεχνάτε ότι από το '14 μέχρι το '18 ήμασταν όλοι στην ίδια κατηγορία και το ποιοι έδωσαν τις μάχες μέχρι τέλους, ποιοι τίμησαν τα παντελόνια τους και ποιοι όχι, το θυμούνται όλοι.

Για κάτι υπονοούμενα ότι ζητάγαμε από άλλους κοινό μέτωπο εναντίον σας, φανταζόμαστε τα λέτε για να συσπειρώνεστε γιατί εμάς μας προκαλούν μόνο γέλιο. 8 χρόνια από την πρώτη συνάντηση ίσως να είμαστε μοναδικός σύνδεσμος που δεν ζήτησε ποτέ να αποκλειστούν άλλοι και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουμε όλοι.

4. Θαυμάζουμε πάντως το θάρρος σας να ανοίξετε συζήτηση για την στάση σας στα της ομάδας σας, ενώ έχετε τόσο λερωμένη την φωλιά σας. Απορούμε όμως ώρες ώρες αν έχετε πάθει αμνησία ή νομίζετε ότι απευθύνεστε σε εξωγήινους. Γράφετε ότι κινείτε τα νήματα, ότι αλλάζετε διοικήσεις και μάλιστα ότι σας ζηλεύουμε για αυτό. Πραγματικά βάζουμε τον σταυρό μας. Από τις πορείες με πανό "Πετριδη Ζιβαναρη σας πήραμε χαμπάρι" γίνατε υπάλληλοι του Μανιταρά με εισιτήρια και ευρωπαϊκά ταξιδάκια δωρεάν, από την ανακοίνωση σας 8/12/20 που λέγατε στον Πετρίδη ότι "θα φύγει με το καλό ή με το κακό" καταλήξατε στη μούγκα να πουλάτε λαχνούς για τα λεφτά που χάθηκαν. Πραγματικά σας ζηλεύουμε που σας υπολογίζουν όλοι, είστε ο μόνος σύνδεσμος στο παγκόσμιο που δεν έχει μείνει ποτέ σταθερός σε τίποτα που έχει πει.

Μια διοίκηση πάντως την ρίξατε, σας το δίνουμε, την κορυφαία που είχε ποτέ η ομάδας σας, αυτή του Φοίβου Ερωτοκριτου που έλεγε δημόσια τότε ότι "όταν σας έδινε λεφτά ήταν καλά". Έπρεπε να έρθουν οι επόμενοι όμως, σας είχαν τάξει παραπάνω φαίνεται. Πάντως για το υπάλληλοι δεν καταλάβαμε γιατί τα βάζετε μαζί μας. Σας το είπε ο Ποταμίτης δημόσια, σας είπε ο Ερωτοκρίτου ότι σας έδινε λεφτά, σας το έγραφαν δικοί σας πέρσι όταν σκοτωνόσασταν δημόσια. Από ζήλια τα είπαν και αυτοί λογικά.

5. Το πιο εύκολο για εμάς ρε "παντελονατοι" ήταν να λειτουργούμε όπως εσείς να πηγαίνουμε όπου φυσά ο άνεμος και να φωνάζουμε "Ζήτω" σε κάθε νέο αφεντικό. Εύκολα το 2018 θα μπορούσαμε να το παίξουμε ιστορία ότι κινήσαμε τα νήματα και διώξαμε το κόμμα από την μέση (που κάποιοι το λεν), ότι οι δικές μας πιέσεις έφεραν την "νέα τάξη πραγμάτων" και να δικαιολογήσουμε με τα πιο πάνω το να υποστηρίξουμε την Λτδ. Δυστυχώς όμως εμείς φοράμε παντελόνια και τα τιμάμε και ο λόγος μας είναι συμβόλαιο.

Παλέψαμε για πάνω από 10 χρόνια με όλους και με όλα, όμως ηττηθήκαμε, αλλά ΕΜΕΙΣ δεν πήγαμε με τεχνάσματα να βαφτίσουμε την ήττα μας για νίκη, για αυτό και πήραμε την πιο περήφανη απόφαση. ΕΜΕΙΣ δεν γλύψαμε ποτέ εκεί που φτύσαμε και τα βάλαμε με θεούς και δαίμονες χωρίς πλάτες και αλλότρια συμφέροντα. Για αυτό εμείς χάσαμε την μάχη αλλά όχι τον πόλεμο, καρτερούμε εκείνη την ώρα που θα αναμετρηθούμε με "τα αφεντικά" και όχι πότε θα πληρωθούμε από αυτά.

6. Στις βλακείες για στημένα και συναντήσεις σας απάντησε όπως πρέπει το Σωματείο μας και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, και μιας και επέλεξε το Σωματείο να ζητήσει ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ έρευνα τότε να πάτε να δώσετε στοιχεία στην Επιτροπή Δεοντολογίας να μας εκθέσετε εμάς τους ψευδορομαντικούς.

7. Απίστευτο πάντως που 4 χρόνια μετά βγήκατε να πείτε τα ίδια που έλεγαν τα κομματόσκυλα και οι υπάλληλοι του Αμερικάνου για να μας λασπολογήσουν από την 1η μέρα ίδρυσης του Σωματείου μας. Τόση χαρά έκαναν με την ανακοίνωση σας που την πόσταραν και στα γκρουπ τους πανηγυρίζοντας. Επάξια κερδίσατε το βραβείο του πορτοκαλί Χοχου. Συγχαρητήρια.

Ο29Μ ☘️ ΘΥΡΑ 9

ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απασφάλισαν οι Πορτοκαλί κατά Θύρας 9-Καταγγέλλουν στημένο της Ομόνοιας 29Μ

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν
Στον τελικό κυπέλλου η Μπότεφ του Κέρκεζ