Τα νεότερα για την υγεία του οπαδού της Πάφου-«Δεν θα δεχθώ μάθημα savoir vivre»

Θετικά είναι τα νέα για τον τραυματία οπαδό της Πάφου, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη, όταν έπεσε από τις εξέδρες του σταδίου, όπως ενημέρωσε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Παπαθεοχάρους, ο οποίος απάντησε και στα παράπονα του προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι για το γεγονός πως κάποιος από την παφιακή ομάδα δεν του έδωσε το χέρι.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Παπαθεοχάρους ανέφερε αρχικά για τον οπαδό, ότι «όντως ήταν δυσάρεστο περιστατικό αυτό με τον οπαδό μας. Είναι πολύ πιστός οπαδός και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του».

Για τον αγώνα είπε πως «υπήρξαν σπρωξίματα στους πανηγυρισμούς και βρέθηκε στην καταπακτή. Είναι καλά ευτυχώς. Ήταν παράξενο παιχνίδι , δύο αναγκαστικές αλλαγές τερματοφυλάκων, εμείς παίξαμε με ποδοσφαιριστή-τερματοφύλακα. Το ζήσαμε και αυτό. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα. Δεν παίξαμε μεγάλη μπάλα το πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο δείξαμε έστω και με δέκα πως θέλαμε να σκοράρουμε. Δείξαμε χαρακτήρα. Υπήρχε ένα φάουλ και μετά έγινε η αποβολή. Έχω τις αμφιβολίες μου όμως θα τη δούμε ξανά τη φάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έξαλλος με τους παίκτες του ο Σπιλέφσκι-Έντονος και για τους οπαδούς της Πάφου

Σε ότι αφορά στις δηλώσεις του Αλεξέι Σπιλέφσκι, σημείωσε πως «υπονοεί εμένα και εγώ δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν δέχομαι κάποιοι να ξεφεύγουν στο παιχνίδι και μετά ελαφρά τη καρδία να μας δίνουν το χέρι. Οπότε δεν δέχθηκα τη χειραψία. Δεν θα δεχθώ μαθήματα savoir vivre από τον κ. Σπιλέφκσι. Να βλέπει τη δουλειά του. Δεν θα δεχθούμε μαθήματα ειδικά στο “Στέλιος Κυριακίδης”».

Για τη συνέχεια της σεζόν, σημείωσε πως «δεν ξέφυγε ο Άρης, είμαστε ακόμα ζωντανοί. Θα πάμε για όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται για να βγούμε στην Ευρώπη».

Προηγουμένως, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είπε μεταξύ άλλων ότι «παίζουμε ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι σωστό, όπως και να δίνεις το χέρι στον αντίπαλο και να μην σου το δίνει πίσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης για Κυπελλούχο-«Ως οπαδός της Πάφου, φυσικά θέλω να κερδίσει η Πάφος»
Ξεχύθηκε στους δρόμους ο πράσινος λαός-Με βαμμένα αυτοκίνητα και... πορτοκαλί λαγό (pics)
BINTEO: Παφίτικη παράνοια... Άρχισαν από το μεσημέρι την πορεία τους για το ιστορικό ραντεβού στο ΓΣΠ
ΒΙΝΤΕΟ: To μήνυμα του Ζάιρο για το ιστορικό ραντεβού της Πάφου
BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις