Κρίσιμα 20χρονος από τα επεισόδια στο Παπαδόπουλος-Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, νοσηλεύεται, διασωληνωμένος, 20χρονος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, που έλαβαν χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος υπέστη εγκαύματα, κάτω από αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους και μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Λευκωσίας και πιο συγκεκριμένα στη μονάδα εγκαυμάτων.  

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή, όπως ενημέρωσαν τις Αρχές οι ιατροί που τον παρακολουθούν. Από τα επεισόδια, προκλήθηκαν εξάλλου, ζημιές σε υπηρεσιακά οχήματα της Αστυνομίας, ενώ οπαδοί άναψαν μικρές εστίες φωτιάς, οι οποίες κατασβέστηκαν, μετά από παρέμβαση των μελών της Δύναμης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, οι οποίοι έριξαν πέτρες, κροτίδες και φωτοβολίδες, στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Η Αστυνομία, για να επιβάλει την τάξη, έκανε χρήση του αντιοχλαγωγικού οχήματος Αίαντας.  

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επεισόδια στο Παπαδόπουλος, επενέβη ο Αίαντας-Ρίψη κροτίδων και πετροβολισμοί

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, είχαν δημιουργηθεί πολλές αντεγκλήσεις και έπεσαν στο γήπεδο κροτίδες, ενώ υπήρξε και ρίψη αντικειμένων, μεταξύ της δυτικής κερκίδας που βρίσκονταν οι οπαδοί της Ανόρθωσης, αλλά και της βόρειας, που βρίσκονταν οι οπαδοί του Απόλλωνα.

Σημειώνεται ότι δεν προέκυψαν συλλήψεις, με την Αστυνομία να διαμηνύει ότι γίνονται έρευνες για εντοπισμό των προσώπων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αφήνει πίσω Ανόρθωση και αναμένει αποτέλεσμα στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών