«Ούτε επενδυτές φέραμε, ούτε διαλύσαμε 3-4 ομάδες. Δεν θα πάμε για γιορτή...»

Τη δεύτερη του συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου εξασφάλισε χθες το βράδυ ο Εθνικός Άχνας, μετά τη δεύτερη του νίκη επί της ΑΕΚ.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο πρόεδρος της προσφυγικής ομάδας, Κίκης Φιλίππου, τόνισε πως ο Εθνικός δεν θα υψώσει λευκή σημαία στον τελικό και θα το παλέψει μέχρι τέλους.   

«Από την αρχή της χρονιάς, παρότι ξεκινήσαμε με μεγάλη αισιοδοξία, δυστυχώς δεν είχαμε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Έδειχνε η ομάδα ότι είχε δυνατότητες αλλά δεν καταφέρναμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Ενώ είχαμε ξοδέψει περισσότερα λεφτά φέτος παρά πέρυσι, επενδύσαμε στο ότι θα είχαμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα, δεν μας έβγαιναν τα αποτελέσματα και δεν μας ήθελε η τύχη. Μετά τον Δεκέμβριο, με τον ερχομό κάποιων παικτών, η ομάδα άλλαξε πρόσωπο αλλά πάλι δεν πήραμε αποτελέσματα. Όσον αφορά το κύπελλο, οι παίκτες το πίστεψαν και κατέθεσαν ψυχή. Ζήτησαν περισσότερο τη νίκη και κατάφεραν και την πήραν».

Για τον τελικό ο πρόεδρος της ομάδας της Άχνας ανέφερε ότι «η Ομόνοια είναι το φαβορί, δεν το αμφιβάλλει κανείς. Δεν θα υψώσουμε λευκή σημαία. Δεν θα πάμε για γιορτή, δεν είμαστε τελειωμένοι. Θα το παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Κάποιοι μπορεί να λένε για τον υποβιβασμό, αλλά βλέπουμε το ποδόσφαιρο διαφορετικά τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να περνάμε καλά. Ούτε επενδυτές φέραμε, ούτε διαλύσαμε 3-4 ομάδες. Πετύχαμε πολλά εδώ και 30 χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσω του ποδοσφαίρου, κρατάμε ζωντανό το χωριό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19