Σφίγγα η ΑΕΚ για το μέλλον Μπαντία και Ρόκα-«Είναι συλλογική η ευθύνη»

Για την ισοπαλία απέναντι στον Άρη, το μέλλον των Μπαντία και Ρόκα, αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. 

Σε δηλώσεις του στον Σπορ Φμ, αναφέρθηκε αρχικά στην ισοπαλία απέναντι στον Άρη, λέγοντας ότι «είναι αποτέλεσμα που δεν αξίζαμε. Τα πάντα παραμένουν ρευστά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την έξοδο στην Ευρώπη. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, είχαμε την υπεροχή και ξεκάθαρες ευκαιρίες τις οποίες σπαταλήσαμε. Προερχόμασταν από εξαιρετικά δύσκολο διάστημα μετά τον αποκλεισμό, δεν ήταν εύκολο να τα αφήσουμε όλα πίσω μετά από μερικά 24ωρα. Πήραμε το προβάδισμα μετά από πολύ κόπο και χωρίς να πιεστούμε από τον αντίπαλο δεχτήκαμε γκολ με σκληρό τρόπο. Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Δυστυχώς το πληρώσαμε».

Ως προς το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε φέτος τον Άρη, τόνισε ότι «ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα χθες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Εκεί που δεν περίμενε κάποιος μια τέτοια εξέλιξη, συνέβη, και πλέον πρέπει να ψάξουμε τη νίκη και μόνο με την Πάφο».

Για την κριτική που δέχονται οι Ρόκα και Μπαντία, σημείωσε πως «έχουν μείνει δύο παιχνίδια να τελειώσει η σεζόν. Θα δούμε πού θα βρισκόμαστε και ακολούθως θα συζητήσουμε οτιδήποτε. Είναι αναμενόμενο μετά την κακή βραδιά στο Δασάκι να υπάρχει κάτι τέτοιο. Τώρα κρέμονται τα πάντα από μια κλωστή, έχεις τη δυνατότητα να εξασφαλίσεις ακόμα και συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η περασμένη εβδομάδα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας. Είναι συλλογική η ευθύνη».

Τέλος, σε ότι αφορά στα αγωνιστικά, «έχουμε πρόβλημα με Ροσάλες, Εγγλέζου, Μαρτή και Τάντι, χάνουμε τον Μάμα στο ένα από τα δύο επόμενα ματς. Θα δούμε αν θα έχουμε κάποια επιστροφή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ