Παράσταση στέψης ή παράταση στην αγωνία στο Τσίρειο

Ο Απόλλωνας, μετά την νίκη με 3-2 επί του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, που τον έφερε σε απόσταση αναπνοής από τον τίτλο, αφού άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς στους τέσσερις βαθμούς, φιλοξενείται από τον Άρη στο ίδιο γήπεδο, ελπίζωντας ότι θα πάρει τη νίκη που θα του χαρίσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος, έπειτα από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, θέλουν ουσιαστικά δύο βαθμούς για να κατακτήσουν το τρόπαιο, ενώ αυτό μπορεί να συμβεί, ακόμα κι αν δεν κερδίσουν, νοουμένου ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν τα καταφέρει απέναντι στην Ανόρθωση, στο ΓΣΠ. 

Στη Λεμεσό επικρατεί κλίμα ευφορίας ανάμεσα στους οπαδούς των γαλάζιων, οι οποίοι εξαφάνισαν τα περίπου 5500 μαγικά χαρτάκια για τη δυτική εξέδρα και θα βρεθούν στο γήπεδο, για να στηρίξουν την ομάδα τους, ώστε να πανηγυρίσει το πολυπόθητο τρόπαιο, που κυνηγά εδώ και περίπου μια δεκαετία. 

Την ίδια ώρα, στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι, οι τόνοι μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ έχουν πέσει, με τον Αλεξάνταρ Τσόρνιγκερ να συστήνει προσοχή στους παίκτες του, αφού ο Άρης είναι μια σπουδαία ομάδα, η οποία απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο. 

Μάλιστα, η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει κερδίσει τον Απόλλωνα, στο δεύτερο γύρο με 0-2 και σίγουρα δεν μπορεί κανένας στο στρατόπεδο των γαλάζιων να επαναπαυθεί ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο και θα μετατραπεί σε φιέστα τίτλου. 

Ως εκ τούτου, αναμένεται να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο θα κερδίσει εκείνος που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα έχει την τύχη με το μέρος του. 

Ο Τσόρνιγκερ, θα στερηθεί για ακόμη μία εβδομάδα των υπηρεσιών των Ζράντι και Μαλεκκίδη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι. 

Στο τέρμα θα είναι ο Γιοβάνοβιτς, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Χάμπος, Αλεσάμι και Ρομπέρζ, με τους Μαυρία και Χαμάς να καλύπτουν τα δύο άκρα. 

Στο κέντρο θα παίξουν οι Κολ Σπόλιαριτς, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ντιγκινί, Πίττας και πιθανότατα ο Νταμπό, εκτός κι αν προτιμηθεί ο Αλμπάνης. 

Από την άλλη, ο Άρης θέλει τη νίκη πάση θυσία για να μην χάσει επαφή με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, καθότι εάν δεν κερδίσει και η Ανόρθωση νική τον ΑΠΟΕΛ, δεν θα έχει πλέον ελπίδες για να πάρει έστω και στην τελευταία αγωνιστική μια από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις. 

Η Ελαφρά Ταξιαρχία μετρά πολλές απουσίες, αφού εκτός θα είναι οι Μονέ-Πακέ, Στεπίνσκι και Τζιαβέ, όπως και οι τιμωρημένοι Ντελμίρο και Γιαγκό. Αμίβολοι είναι επίσης οι Βανά Άλβες,  Ρονγκάλια, Παπαστυλιανού, Μουσούντα και Ιωσηφίδης, ενώ επιστρέφουν οι Μπράουν, Καζούκαι Κβάσιουκ.

Προβλέψεις για την ενδεκάδα δύσκολα μπορεί να γίνουν, αφού το πλάνο θα το κρίνουν οι παρόντες, τους οποίους ο Σπιλέφσκι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου