Με δάκρυα στα μάτια ο Κίρζης-«Ακόμη δεν το πιστεύω, ήρθε η λύτρωση...»

Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision ο ισχυρός άνδρας της λεμεσιανής ομάδας «ακόμα δεν το πιστεύω. Δουλέψαμε σκληρά όλα τα χρόνια. Ήρθε η λύτρωση. Αυτή η ομάδα ήταν η πιο ομάδα, από όλες τις ομάδες που είχαμε. Η συμπόνια και η ομαδικότητα που υπήρχε στο Κολόσσι δεν την είδαμε ποτέ. Είμαστε μαζί μια ομάδα όλοι. Σταθήκαν όλοι στο ύψος τους. Κατεκτήσαμε δίκαια αυτό το πρωτάθλημα. Δώσαμε τη χαρά σε όλο αυτό τον κόσμο.

Μας λείπανε δυο πράγματα. Ο τίτλος και η έδρα. Φέτος θα τα έχουμε και τα δυ6ο και προβλέπω ότι το μέλλον θα είναι πάρα πολύ καλό. Θα μπούμε πρωταθλητές στο γήπεδο. Με αυτό τον κόσμο μόνο θετικά μπορώ να βλέπω για αυτή την ομάδα.

Είναι χαρά να βλέπεις αυτά τα παιδιά, αυτή την ομάδα που έφτιαξε ο προπονητής. Αυτή είναι η διαφορά από τα προηγούμενα χρόνια. Ας απολαύσουμε το παρόν και θα δούμε το μέλλον. Θα μπούμε πρωταθλητές στο νέο γήπεδο. Μόνο θετικά βλέπω για το μέλλον. Θα δούμε το πλάνο για την νέα χρονιά, πρώτα όμως θα απολαύσουμε αυτό που κατακτήσαμε πανάξια. Έχει πιο μεγάλη αξία φέτος, ειδικά με το πόσο ανταγωνιστικό ήταν αυτό το πρωτάθλημα. Ήταν μία δικαίωση. Άκουγα κάτι τρελά μετά την Ζίλινα, ότι δεν θα μπούμε εξάδα. Νομίζω ότι το καλοκαίρι και το ματς με την Πάφο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές. Το ματς με την Πάφο μας βοήθησε όμως, να δούμε τι έφταιξε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ