Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

H απάντηση του Παντελίδη για το διαζύγιο με την ΑΕΛ

  16/05/2022 21:32
H απάντηση του Παντελίδη για το διαζύγιο με την ΑΕΛ

H απάντηση του Παντελίδη για το διαζύγιο με την ΑΕΛ

  16/05/2022 21:32

Τη δική του απάντηση για το διαζύγιο του με την ΑΕΛ, έδωσε ο Σάββας Παντελίδης, στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Δόξα.

Στο αρχικό του σχόλιο, ανέφερε πως «θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Θεωρώ ότι σήμερα παίξαμε αρκετά καλά. Θα πάμε να κερδίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι».

Για την αποχώρηση του από την ομάδα στο τέλος της σεζόν, είπε ότι «όπως ξέρετε ανακοινώθηκε ότι δεν συνεχίζουμε με την ΑΕΛ, παρότι πριν 15 μέρες φαινόταν κάτι διαφορετικό. Στην πρώτη συνάντηση είδαμε πως έχουμε τους ίδιους στόχους, αλλά φάνηκε στην πορεία ότι το σκεφτόμαστε με διαφορετικούς τρόπους. Θεωρήσαμε πως είναι καλύτερα να μην υπάρχει συνεργασία, από τη στιγμή που υπάρχει διαφωνία, καλύτερα τώρα παρά μετά. Σίγουρα θα υπάρχουν προβλήματα στην πορεία από τη στιγμή που δεν συμφωνούσαμε για τον τρόπο. Είναι καλύτερα και για τους δύο. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτό το διάστημα εδώ, μια μεγάλη ομάδα, τους ευχαριστώ όλους για ό,τι μου πρόσφεραν. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους τους μεγάλους που έχει για την επόμενη χρονιά».

Ως προς τη διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, είπε πως «έχει να κάνει με τον τρόπο που ο καθένας μας μπορεί να σκέφτεται για το πώς μπορεί μια ομάδα που δεν είχε καλή χρονιά να κάνει πολύ καλύτερη. Δεν μιλάμε για μικρά πράγματα, αυτή η ομάδα χρειάζεται να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα. Ο τρόπος είναι διαφορετικός, το πώς σκέφτομαι εγώ και πώς η ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κέρδισε η ΑΕΛ τη Δόξα-Ισοπαλία στο ΓΣΠ για Ολυμπιακό και Εθνικό

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας