Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Διευκρινίσεις Απόλλωνα για τη φιέστα και απάντηση για ανανέωση Χάμπου

  18/05/2022 11:48
Διευκρινίσεις Απόλλωνα για τη φιέστα και απάντηση για ανανέωση Χάμπου

Διευκρινίσεις Απόλλωνα για τη φιέστα και απάντηση για ανανέωση Χάμπου

  18/05/2022 11:48

Διευκρινίσεις για την φιέστα που λάβει χώρα στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φναούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος ενημέρωσε ότι οι ποδοσφαιριστές θα πάνε για βαρκάδα.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε για τη φιέστα της Κυριακής ότι «γίνεται το αδιαχώρητο. Γίνεται χαμός στην μπουτίκ. Θα εξαντληθεί εντός της ημέρας η Δυτική και θα πάμε στην Ανατολική. Ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή. Δεν θα χωρέσουν όλοι στη Δυτική. Η θέαση του τελετουργικού θα είναι ακριβώς η ίδια και από τις δύο εξέδρες του Τσιρείου. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕΚ για τη θετική της στάση ώστε να συναινέσει και η αστυνομία για την παραχώρηση της Ανατολικής. Όταν αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ οι φίλοι του Απόλλωνα θα πάνε στο σημείο που θα είναι κοντά στην εξέδρα. Προσπαθούμε να διευθετήσουμε το οργανωτικό μέρος της φιέστας. Έχουμε κοντά στις 4000 εισιτήρια για την Ανατολική. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις όπως ο κόσμος παραμείνει στις θέσεις του για να είναι μια πραγματική φιέστα και να την απολαύσουμε ως πρωταθλητές. Περίπου 30 με 35 λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης θα μπορέσει να αρχίσει το πρόγραμμα. Καλούμε τον κόσμο να προμηθευτεί τα αναμνηστικά του, να είναι ομοιόμορφα ντυμένος».

Σε ότι αφορά στο τελευταίο παιχνίδι, σημείωσε πως «είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα παιχνίδια των προηγούμενων χρόνων, όμως είναι μπροστά στο κοινό μας. Απαλλαγμένοι από το άγχος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Όσον αφορά στους εορτασμούς από τους ποδοσφαιριστές, είπε ότι «είναι εν πλω ανοιχτά της Λεμεσού με καταμαράν, θα διασκεδάσουν όπως τους αρμόζει».

Για το κατά πόσον θα παραμείνει ο Χάμπος Κυριάκου, είπε πως «το ξεκαθάρισε ο ίδιος με δηλώσεις του τις προηγούμενες μέρες. Επιθυμεί να ψαχτεί για μια ευκαιρία στο εξωτερικό, ηλικιακά είναι η τελευταία του ευκαιρία. Αν μείνει στην Κύπρο ο Απόλλωνας είναι η επιλογή, κόντρα σε αυτά που ακούγονταν όλους αυτούς τους μήνες. Τα διαψεύδαμε αλλά δεν μας άκουγαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας