Το όνειρο του Champions League για τον Μαυρία και η φιλοσοφία του Τσόρνιγκερ

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη μέρα στον Απόλλωνα, μίλησε ο Χάρης Μαύριας.   

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε πως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρόνια και πως ο ίδιος πιστεύει ότι είναι δικαιολογημένο το ξέσπασμα και τα πανηγύρια.

«Είναι κάτι που θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας, ευχαριστούμε την διοίκηση, για την εντυπωσιακή φιέστα που ετοίμασε για μας και κυρίως για τον κόσμο του Απόλλωνα. Όλοι έχουμε όνειρο να ζούμε αυτές τις στιγμές και να παίζουμε σε αυτούς τους αγώνες που όλο το γήπεδο ζει για να κερδίσει η ομάδα το ματς. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό… Είναι στιγμές λύτρωσης, όλοι μας θέλουμε να το ζήσουμε. Σήμερα θα ταξιδέψει η αποστολή με το λεωφορείο στην πόλη της Λεμεσού, ανυπομονώ να το ζήσω και αυτό, είναι κάτι το ξεχωριστό…».

Για τον Κολ και την έκπληξη με την Φουρέιρα είπε πως «ο Κολ είναι η ψυχή της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου. Έζησε και ένα όνειρο, έγινε πραγματικότητα αυτό με την Φουρέιρα. Ήταν η καλύτερη έκπληξη που μας έκανε ο πρόεδρος».

Για την εξασφαλισμένη παρουσία του Απόλλωνα στους ομίλους του Conference Leafue ανέφερε ότι «τα πάντα είναι δυνατά, τίποτε δεν είναι αδύνατο, θ’ αρχίσουμε για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε περισσότερα στις διοργανώσεις. Θα είναι ονειρικό να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μέχρι πρόσφατα και ο έκτος διεκδικούσε θέση στην Ευρώπη. Είχαμε πολύ καλή συγκομιδή βαθμών, δείξαμε το mentality που έχει η ομάδα. Είναι δύσκολο μια ομάδα να βγάλει μια χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα. Κάναμε την κοιλιά μας στην αρχή των πλέι οφ, ακόμη και έτσι παραμείναμε πρώτοι στην βαθμολογία. Κρατηθήκαμε καλά μεταξύ ήταν πολύ καλό το κλίμα μεταξύ μας, αυτό έκανε τη διαφορά. Υπήρχε πίεση, πάντα υπάρχει ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Εμείς θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό».

Για τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ είπε ότι «η φιλοσοφία του είναι να παίζουμε ομαδικά… Έδωσε το στίγμα του στην ομάδα. Αφομοιώσαμε αυτά που μας είπε, είναι πολύ μεταδοτικός και νομίζω εξελιχθήκαμε με την παρουσία του στη ομάδα».

Για το συμβόλαιο του ο Ελλαδίτης άσος ανέφερε ότι «είμαι απαιτητικός είχα τα σκαμπανεβάσματα από την στιγμή που έχω άλλο ένα χρόνο θα τιμήσω το συμβόλαιο μου και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία