Συγκινεί ο εκ των συνοδών του Θανάση-«Ένωθεν το παιγνίν σαν να του το τελευταίο»

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφει το πως βρέθηκαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος, για το παιχνίδι Ανόρθωση-Άρης, ένας εκ των συνοδών του γνωστού οπαδού της ομάδας της Αμμοχώστου, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η εικόνα με τον Θανάση Αθανασίου που παρακολουθούσε ξαπλωμένος στο κρεβάτι, εντός τους γηπέδου, την αγαπημένη του ομάδα, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Ηλίας Χατζημιχαήλ, ήταν ένας εκ των δύο συνοδών του, που τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την Ανόρθωση.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Χατζημιχαήλ, αναφέρει ότι «το Σάββατο είχαμε την ευλογία μαζί με τον συνάδελφο μου τον Αντώνη να βιώσουμε τζαι να νιώσουμε ένα μεγαλείο ψυσιής, ένα παράδειγμα προς μίμηση, ένα πρότυπο!! Το πως το βίωσαμε θα σας πω, γιατί οφείλω να το πω....»

Σημειώνει ότι «μετά από έκφραση επιθυμίας του Θανάση μας, (αφού προηγήθηκαν διευθετήσεις από συναδέλφους μας και την έγκριση της προϊσταμενης μας Ριάνας Κωνσταντίνου, ξεκινήσαμε να πάμε στο σπίτι του για να πάμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος για τον αγώνα».

Στην αρκή της διαδρομής, συνεχίζει, «δίχα να ξαρκολοΐσουμε πολλά πολλά, εξεκινίσαμε να ψάλλούμε το Χριστός Ανέστη, ένα Χριστός Ανέστη γεμάτο προσμονή, υπομονή τζαι πίστη παρά που το Γολγοθά, που τόσο αγόγγιστα ξεβέννει. Είπαμε τζιαλλες ψαλμοδίες τζαι μετά λαλεί μου: Ρε Ηλία μου να πουμε κανένα τραούϊ? Να πούμε όσα θέλεις λαλώ του με μια καρκιά πλημάμενη που το ριόν της συγκίνησης».

Ο κ. Χατζημιχαήλ αναφέρει ακόμα, φτάνουμε στο γήπεδο δίχα να το καταλάβουμε, μπαίνουμε μέσα, διακρίνω ένα χαμόγελο ικανοποίησης  πας τα στομοσιηλα του. Μόνο ακούε.... Έκατσα δίπλα του σαν ήτουν πας στο φορείο. Λαλώ του εννά σου λαλώ ήντα που γίνεται μες το γήπεδο, τζαι με προσοχή έγειρε το φτι του το δεξί να με ακούει.... Μια κυρία δίπλα μας έτρεχαν τα μάθκια της σαν μας εθώρε...»

Μετά, σημειώνει «ήβραμε ακουστικά τζαι βάλαμε του να ακούει τον αγώνα. Ήμασταν με τον Αντώνη δίπλα του συνέχεια. Εχειροκρότα, ελάλεν συνθήματα, ένωθεν το παίγνϊιν σαν να του το τελευταίο μας... Ψυσιή Βαρωσιώτικη, Κοτζινοχωρκάτικη... Χάνουμε.... Χειροκροτούμε τον Αρη όπως του ταίρκαζε τζαι φεύκουμε... Λιτά...

Άμμα μες το ασθενοφόρο σαν εστρεφούμασταν η χαρά μας ήταν περίτου, το ράδιο διαπασόν, πάλε ετραουούσαμεν, αστείευκαμε ώσπου τζαι τζοιλιωπονίσαμε που το γέλιος τζαιν επαρετούσαμε... Ο σκοπός μας ήταν άλλος που επίαμε. Φτάνουμε εσσο.... Νύχτα πκιον... ησυχία μες την στράτα, μόνον οι φωνές μας που την χαράν εσιήζαν τον αέρα. Πάμε πάλε στο δωμάτιο του αγώνα... Ευκαριστλω σας λαλεί μας... Οϊ, οϊ λαλούμε του... Εμείς ευκαριστούμεν!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής