Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

H άποψη του Κυπριανίδη για την κόκκινη στον Σέχου

  26/05/2022 09:50
H άποψη του Κυπριανίδη για την κόκκινη στον Σέχου

H άποψη του Κυπριανίδη για την κόκκινη στον Σέχου

  26/05/2022 09:50

Τη δική του θέση για την κόκκινη που δόθηκε στον Σέχου, στον τελικό, εξέφρασε ο καθηγητής διαιτησίας, Γιαννάκης Κυπριανίδης.

Μιλώντας στον Super Sport Fm, ο κ. Κυπριανίδης ανέφερε πως «για έμενα αυτή η φάση δεν ήταν χαμένο περιστατικό όπως αναφέρει  και το βιβλίο του VAR, για εμένα κακώς επενέβη το VAR . Γύρω στις 11.10 πήραμε απάντηση στο παιχνίδι της Ρόμα με την Φέγενορντ όπου ο Ούγγρος ο διαιτητής σε παρόμοια φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και δεν επενέβη ο VARίστας».

Επισημαίνει εξάλλου ότι «κακώς το έκανε διότι  για εμένα δεν ήταν παράβαση, στο δεύτερο ριπλέι δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι. Στο VAR ήταν VARίστας ελίτ και στο γήπεδο διαιτητής άλλης κατηγορίας. Ο διαιτητής που είχε την όσφρηση εντός γηπέδου  δεν είδε παράβαση. Η επαφή ήταν στιγμιαία με το πόδι του και το γόνατο πίσω. Για να επεμβαίνει το VAR πρέπει  να  είναι ξεκάθαρη φάση, ξεκάθαρο λάθος και ειδικά σε  αυτό το επιπέδου διαιτητές . Ήταν εύκολη η κόκκινη και το φάουλ που δόθηκε. Ίσως ήταν σε αρχαιότητα ο VARίστας και το σεβάστηκε ο ρέφερι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας