Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς απαντά ο Απόλλωνας για τις περιπτώσεις Κορέα και Βα

  27/05/2022 13:59
Πώς απαντά ο Απόλλωνας για τις περιπτώσεις Κορέα και Βα

Πώς απαντά ο Απόλλωνας για τις περιπτώσεις Κορέα και Βα

  27/05/2022 13:59

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Απόλλωνα κλήθηκε να μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν θέλησε να απαντήσει ξεκάθαρα για τις περιτπώσεις τον Βα και Κορέα.   

Για τον Κορέα: «Ο Απόλλων θα ανακοινώνει όταν θα υπάρχει κάτι το ουσιαστικό. Οι συνάδελφοι μπορούν να γράφουν ότι θέλουν».

Για τον Βα: «Τίποτα δεν θα πούμε. Δεν θα μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θα προχωρούμε σε ανακοίνωση μόνο όταν έχουμε υπογραφή».

Για την ανανέωση των συμβολαίων του Χάμπου και Φιλιώτη: «Αυτή είναι μια διαδικασία την οποία χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος».

Αν έχει καταρτιστεί το μεταγραφικό πλάνο: «Το πλάνο είναι έτοιμο εδώ και αρκετές βδομάδες. Φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, θα είναι πολύ πιο λίγες οι προσθήκες στις οποίες θα προβούμε».

Για τον Αλμπάνη: «Έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την ΑΕΚ. Ενημερώθηκε ότι θα είναι στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Είναι ένα παίκτης που μας βοήθησε αφάνταστα».

Για το φερόμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πίττα: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Πίττα. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης. Αν και εφόσον προκύψει ενδιαφέρον για τον οποιοδήποτε παίκτη όχι μόνο για τον Πίττα, τότε θα πρέπει να αποταθούν στον κ. Κίρζη για να μάθουν την λυπητερή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας