Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση ο Ουάρντα»

  27/05/2022 20:51
«Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση ο Ουάρντα»

«Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση ο Ουάρντα»

  27/05/2022 20:51

Για ενδιαφέρον του Άρη για τον Αμρ Ουάρντα, κάνει λόγο ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Metrosport, ανέφερε πως ο Άρεης και ο ποδοσφαιριστής έχουν επαφές από πέρυσι τις οποίες και διατήρησαν, ενώ μετέφερε και την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως ανέφερε «στον Ουάρντα αρέσει η Ελλάδα. Θα ήθελε να επιστρέψει. Το θεωρεί πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες μού λένε ότι ο Άρης θέλει τον Ουάρντα, έχει επαφή μαζί του από πέρσι και θέλει να τον αποκτήσει».

Σημείωσε εξάλλου ότι «είναι σε διακοπές. Σε μια εβδομάδα θα μιλήσει με την Ανόρθωση. Έχει σημασία το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Αιγύπτου δεν τον συμπεριέλαβε στους παίκτες που παίρνει από το εξωτερικό. Το ότι βγήκε MVP του κυπριακού πρωταθλήματος και δεν καλείται στην Εθνική, δείχνει ότι αν συνεχίσει στην Κύπρο δεν μπορεί να περιμένει ότι θα κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αντίθετα, εκτιμά ότι μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ξανακληθεί. Στην Αίγυπτο εκτιμούν παραπάνω το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου είπαν ότι και ο Ατρόμητος είχε μια επαφή μαζί του. Το σίγουρο είναι ότι ο Ουάρντα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας