Κρίσιμες ώρες στην Ανόρθωση-Το αδιέξοδο και η καθοριστική απόφαση για Κετσπάγια

Κρίσιμες ώρες διάγουν στην Ανόρθωση, στο θέμα του προπονητή, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Αντώνης Παπαδόπουλος, καθότι φαίνεται να προκύπτει διάσταση απόψεων μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης της ομάδας. 

Μετά την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Νεόφυτο Λάρκου και της ειλημμένης απόφασης για ανακατατάξεις στο προπονητικό τιμ, ο Τιμούρ Κετσπάγια ενημερώθηκε ότι στενοί του συνεργάτες πρέπει να αποχωρήσουν, με τον ίδιο να μένει στην ομάδα, ωστόσο, ο τεχνικός της Κυρίας αρνήθηκε την εισήγηση των διοικούντων. 

Συγκεκριμένα, ο Κετσπάγια δεν αποδέχεται την απομάκρυνση δύο πολύ στενών συνεργατών του, του βοηθού προπονητή Σοσό Τσέντια και του γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ, αφού με τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα συνεργάζεται από την ημέρα που έχει γίνει προπονητής. 

Παρότι οι δύο πλευρές καθόρισαν το απόγευμα της Παρασκευής ραντεβού, για να βρουν μια λύση, τόσο ο Κετσπάγια, όσο και η διοίκηση επέμειναν στη θέση τους, με αποτέλεσμα να υπάρχει αδιέξοδο. 

Πλέον, το μπαλάκι για την καθοριστική απόφαση, για το μέλλον του Κετσπάγια, βρίσκεται στα πόδια της διοίκησης της Ανόρθωσης, η οποία καλείται να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει το δρόμο του Γεωργιανού προπονητή ή εάν θα ακολουθήσει τις εισηγήσεις του Νεόφυτου Λάρκου. 

Πάντως, σε περίπτωση που επιλέξει τον δεύτερο δρόμο, θα πρέπει να αποζημιώσει τόσο τον Κετσπάγια, όσο και τους συνεργάτες του, για να αποχωρήσουν, σε μια χρονιά που λόγω της μη εξόδου στην Ευρώπη, τα οικονομικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά. 

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι όσο αργεί η απόφαση, τόσο καθυστερεί και ο προγραμματισμός, αφού με τον Κετσπάγια στον πάγκο, για τους παίκτες ππου θα έρθουν θα αποφασίζουν από κοινού τεχνικός διευθυντής και προπονητής. 

Σε αντίθετη περίπτωση, ο Νεόφυτος Λάρκου θα πρέπει να βρει προπονητή και να αρχίσει το χτίσιμο της νέας Ανόρθωσης με τη συνεργασία του αρχισκάουτερ Σάββα Δαμιανού. 

Το θέμα δεν αναμένεται να μακρηγορήσει, αφού οι όποιες αποφάσεις, θα παρθούν εντός των επόμενων ωρών ή ημερών.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα