Προς Αρχάγγελο ο Μάριος Ηλία

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ για τη νέα σεζόν.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας ήδη ανακοίνωσε τον Ντάλσιο, ένας ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Την ίδια ώρα, όσον αφορά τις θέσεις της επίθεσης, αυτές θα πλαισιώνονται από τους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα, ενώ δεν αποκλείεται ο Σωφρόνης Αυγουστή να επιδιώξει να εντάξει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ και ένα τρίτο επιθετικό.  

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες φήμες θέλουν τον ΑΠΟΕΛ να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού, Μάριο Ηλία.

Ο Κύπριος διεθνής το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην ένταξη του στους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο η μεταγραφή του ναυάγησε προς το τέλος.

Συνεπώς, εάν ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, μείνει ικανοποιημένος οικονομικά τότε ο Μάριος Ηλία αναμένεται να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα και να πάρει θέση δίπλα στους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα.

Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, που είναι σε καλή ηλικία, 26 ετών, ενώ παράλληλα πρόκειται και για Κύπριο, ο οποίος δεν αναμένεται να καταλάβει θέση ξένου στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ, γεγονός πως λύνει τα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Σημειώνεται ότι, από τον ΑΠΟΕΛ έχουν ήδη αποχωρήσει οκτώ ποδοσφαιριστές, οι Σάντος, Σάβιτς, Πέδρο, Λουντέμο, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι, Νατέλ και Μιχαήλ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό
Φανούριος: Ο Απόλλωνας τείνει προς τη μεριά του Xάρη Λοϊζίδη