Κρατά μικρό καλάθι για το γήπεδο ο Απόλλων-Πώς απαντά για ενδιαφέρον για Σάσα

Για την παραμονή του Χάμπου Κυριάκου στον Απόλλωνα, την πιθανή καθυστέρηση στην παράδοση του νέου γηπέδου Λεμεσού, αλλά και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Σάσα, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου. 

Ο κ. Κωνσταντίνου, μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ανέφερε αρχικά πως «είναι αλήθεια ότι ο Χάμπος Κυριάκου έπραξε το σωστό, παραμένει στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον στήριξε. Θεωρώ ότι ήταν πιο εύκολο απ΄ ότι η όλη διαδικασία έδειξε. Ταυτόχρονα πιστοποιεί τη δυναμική του Απόλλωνα, που δείχνει εδώ και χρόνια ότι κρατά στις τάξεις της όποιο ποδοσφαιριστή επιθυμεί. Το ίδιο ισχύει και στις μεταγραφές, που αποκτά όποιο ποδοσφαιριστή επιθυμεί. Θα συνεχίσουμε με ακόμη πιο μεγάλη όρεξη για να γιγαντώσουμε αυτή την ομάδα, δίνοντας χαρά στους οπαδούς μας».

Για τις δηλώσεις του Χάμπου, είπε πως «καταρχάς, ο κ. Κίρζης είχε μεγαλώσει τον Χάμπο. Όχι σαν πρόεδρος, αλλά στη γενικότερη μορφή του. Ο σύλλογος ήταν δίπλα του όταν είχε τραυματιστεί. Στο τέλος μίλησε η καρδιά του. Νομίζω όπως είπε κι ο ίδιος, από την αρχή μέχρι το τέλος αυτή η ιστορία θα συνεχιστεί».

Σε ότι αφορά στην περίπτωση του Κατελάρη, σημείωσε πως «εννοείται ότι ο Φάνος ήταν ένας πάρα πολύ σωστός επαγγελματίας και καλός ποδοσφαιριστής. Σίγουρα δεν είχε το δέσιμο που έχει ένας ποδοσφαιριστής που είναι γέννημα θρέμμα. Κύριος ήρθε, κύριος φεύγει και μακάρι να έρχονται και να αποχωρούν όλοι ως πρωταθλητές».

Εξάλλου, σε σχέση με τις μετεγγραφές, υπέδειξε ότι «όταν θα έρθει η ώρα και έχουμε ειδήσεις προς ανακοίνωση θα ενημερώσομε. Υπάρχει αρκετός χρόνος, γνωρίζουμε τι θέλουμε. Είναι περιπτώσεις που θέλουν υπομονή, αλλά και τύχη».

Κληθείς να σχολιάσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Σάσα, τόνισε πως «δεν θα μπω σε ονοματολογία. Δεν αλλάζει κάτι στην επικοινωνιακή πολιτική του συλλόγου. Έχουμε πει ότι απαγορεύεται να ασχοληθούμε με ζήτημα που αφορούν μετεγγραφές δημοσίως. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα που να προδικάζει ότι είμαστε κοντά σε οποιαδήποτε μετεγγραφή. Και τον Κρέσπο τον είχαν κλειστό στον Απόλλωνα, εμείς δεν ξέραμε τίποτα και πήγε στον ΑΠΟΕΛ».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο της Λεμεσού, είπε «η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το γήπεδο θα παραχωρηθεί στην ώρα του. Δηλαδή τέλος Αυγούστου. Το τρεις μήνες είναι σχετικό. Κρατάτε μια πισινή για να δούμε. Εμείς λαμβάνουμε διαβεβαιώσεις απ’ όλους τους αρμόδιους φορείς ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του. Είδαμε το γήπεδο σήμερα και προχωράει με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος του έργου, αλλά σας μεταφέρω τις διαβεβαιώσεις που λαμβάνει ο Απόλλων. Ίσως υπάρξει καθυστέρηση μερικών εβδομάδων, αλλά λόγω και των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων ίσως αναβληθούν τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Άρα σύμφωνα με αυτά που μας λένε, ο Απόλλων δεν θα επηρεαστεί».

Τέλος, όσο αφορά το γεγονός ότι θα έχουμε ξένους διαιτητές από την αρχή της χρονιάς, είπε πως «ο Απόλλων είχε μια πάγια θέση εδώ και χρόνια, σχετικά με την κάθοδο ξένων διαιτητών και ιδιαίτερα στη δεύτερη φάση. Αν ο κύριος Κούμας ολοκληρώσει αυτή την εισήγηση, σίγουρα θα θέση τις βάσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, χωρίς ίχνος προκατάληψης. Το να υπάρχουν και ξένοι και Κύπριοι διαιτητές θεωρώ πως είναι πάρα πολύ καλό. Θα τους βοηθήσει να ανεβάσουν την απόδοση τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Το γκολ της ΑΕΚ που έφερε την έκρηξη στην Αρένα
BINTEO: Το κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί της Ομόνοιας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ
Οι εκλεκτοί Μπεν Σιμόν και Οκκά στην Αρένα
Οι ενδεκάδες στο σούπερ ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ
«Μιλάς του κόσμου, δίνει λεφτά και κλαίει γιατί φτάσαμε σε αυτή τη δύσκολη θέση»
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του