Σκιαγραφεί το κατάλληλο προφίλ του αντι-Τιμούρ και πάει για το deal o Λάρκου

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης για τον εκλεκτό που θα αναλάβει τα ηνία του πάγκου της ομάδας, μετά και την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια, έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας της Αμμοχώστου, γνωρίζουν ότι ο Γεωργιανός αποχωρώντας άφησε ένα τεράστιο κενό στην ομάδα και πλέον οι διοικούντες καλούνται να το αναπληρώσουν με τον καταλληλότερο προπονητή. 

Άλλωστε, άρχισαν ήδη να γίνονται οι διεργασίες για τον νέο προπονητή της Κυρίας, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Νεόφυτο Λάρκου, να έχει στο μπλοκάκι του συγκεκριμένους υποψήφιους, τους οποίους σκιαγραφεί το προφίλ τους και έπειτα αφού γίνει η πρόταση, θα προχωρήσει και στο κατάλληλο deal. 

Μέχρι στιγμής, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τιμούρ Κετσπάγια, μελετιούνται από τον Νεόφυτο Λάρκου, ο οποίος διατηρεί επτασφράγιστο μυστικό, αυτούς που έχει στη λίστα του και τις επιλογές τις οποίες έχει ενώπιον του, αν και έχουν διαρρεύσει κάποια ονόματα όπως των Τσεντομίρ Γιανέφσκι και Ντάρκο Μίλανιτς. 

Φυσικά, μέχρι στιγμής έχει ήδη γίνει γνωστός ο προπονητής φυσικής κατάστασης, αφού ο Αντώνης Κέζος, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο Αντώνης Καράς και να ετοιμάζεται να σηκώσει μανίκια. 

Νεόφυτος Λάρκου και Σάββας Δαμιανού, που βρίσκεται στο πλευρό του, είναι σε εγρήγορση για το θέμα του προπονητή στην ομάδα τους, αφού επιβάλλεται να κλείσει αυτό το ζήτημα όσο πιο νωρίς γίνεται, ώστε να προχωρήσουν και με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ για να αρχίσει σιγά-σιγά να κτίζεται η νέα Ανόρθωση, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει σε δυο μήνες περίπου. 

Απώτερος στόχος των διοικούντων, είναι μέσα σε αυτή τη βδομάδα να τελειώσει το ζήτημα με τον προπονητή, ώστε να τρέξουν και τον προγραμματισμό. Σημειώνεται ότι ο Νεόφυτος Μιχαήλ πρόκειται να γίνει Κύριος, όπως και οι Μηνάς Αντωνίου και Κίκο, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια με την ομάδα της Αμμοχώστου. 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»