Καίει η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα-Προσθήκες στη Βουλγαρία για ΑΠΟΕΛ

Μπορεί στον ΑΠΟΕΛ να έχουν αρχίσει τις μεταγραφικές ανακοινώσεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ανακοινώνοντας ήδη επτά ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ωστόσο οι κενές θέσεις δεν έχουν ακόμα συμπληρωθεί με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ψάχνει ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις.

Με τις προσθήκες των Ντάλσιο, Κρέσπο, Μπέλετς, Σαρφό, Χριστοδούλου, Ηλία και Μούγιανιτς, έχουν καλυφθεί αρκετά κενά, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ακόμα ένα αριστερό οπισθοφύλακα, αφού ο Σαμπάλα μάλλον αποχαιρετά τους γαλαζοκίτρινους, ένα δεξιό οπισθοφύλακα, ένα παίκτη στο κέντρο και δύο ακραίους επιθετικούς.

Η ομάδα βρίσκεται ήδη στη Βουλγαρία για προετοιμασία και οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής κι αν ενταχθεί στο ρόστερ, θα πρέπει να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην χώρα, ώστε να ενταχθεί στις προπονήσεις και να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, για να είναι έτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα, που είναι ορισμένος σε είκοσι μέρες, απέναντι στην Μπότεφ Μποβντιβ.

Σε περίπτωση που οι γαλαζοκίτρινοι δεν αποσπάσουν την υπογραφή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή σύντομα, θα πάνε στον συγκεκριμένο αγώνα με το υφιστάμενο ρόστερ και οι επιπλέον προσθήκες ίσως βοηθήσουν σε επόμενο προκριματικό γύρο του Conference League, νοουμένου ότι o ΑΠΟΕΛ θα προκριθεί.

Το τελευταίο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και φαίνεται να ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, είναι ο 33χρονος Σκωτσέζος Γκρεγκ Φορσάιθ, ο οποίος την τελευταία δεκαετία αγωνίζεται στην Derby County, ωστόσο την περσινή χρονιά δεν ήταν στα πλάνα της ομάδας και είχε υποβαθμιστεί στην ομάδα κάτω των 23 ετών.

Ένα άλλο όνομα που έπαιξε στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ, είναι ο γνώριμος στο κυπριακό κοινό, Καρίμ Χάφεζ, ο οποίος το 2015-16 αγωνίστηκε στην Ομόνοια, ενώ την περσινή χρονιά βρισκόταν στην Τουρκία, όπου φορούσε τη φανέλα της Yeni Matalyaspor.

Σημειώνεται ότι η περίπτωση του Λούκας Σάσα που προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ και διέρρευσαν πληροφορίες για συμφωνία, η οποία τελικά ακυρώθηκε, δεν υφίστανται, αφού ο ίδιος ο παίκτης παραδέχθηκε ότι δέχθηκε πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους, αλλά την αρνήθηκε, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία