Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ο Μαρσίνιο-Εμπλοκή στη μεταγραφή

  01/07/2022 06:50
Κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ο Μαρσίνιο-Εμπλοκή στη μεταγραφή

Κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία ο Μαρσίνιο-Εμπλοκή στη μεταγραφή

  01/07/2022 06:50

Εμπλοκή φαίνεται να προκύπτει με την μεταγραφή του 26χρονου Βραζιλιάνου Μαρσίνιο στην Πάφος FC, αφού ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία στη Βραζιλία και δεν του παραχωρείται άδεια να βγει εκτός χώρας. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της«O Globo», ο ποδοσφαιριστής που συμφώνησε με την Πάφο, είναι κατηγορούμενος για πρόκληση τροχαίου δυστυχήματος, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο προσώπων και το οποίο σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 2020.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 26χρονος παρέσυρε ζευγάρι με το όχημά του και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή. Αφού εντοπίστηκε, κατηγορήθηκε για διπλή ανθρωποκτονία χωρίς πρόθεση, κάτι το οποίο αρνήθηκε.

Λόγω του περιστατικού ο Μαρσίνιο δεν μπορεί να βρει ομάδα και ζήτησε να μεταγραφεί στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, συμφώνησε με την Πάφο, ωστόσο το Δικαστήριο δεν του επιτρέπει να εξέλθει από τη χώρα.

Η απόφαση του Δικαστή αναφέρει «η πράξη βρίσκεται σε διαδικασία εκδίκασης, είναι αδύνατο να δοθεί άδεια στον κατηγορούμενο να εγκαταλείψει τη χώρα, χωρίς καμία πρόβλεψη επιστροφής, με κίνδυνο να ματαιώσει την εφαρμογή του ποινικού δικαίου. Κατόπιν των ανωτέρω, αποδέχομαι την υπουργική γνωμάτευση και διατάσσω το ασφαλιστικό μέτρο που απαγορεύει στον κατηγορούμενο να φύγει από τη χώρα χωρίς δικαστική άδεια, το οποίο πλέον απορρίπτεται. Τονίζω ότι, σε περίπτωση μη τήρησης της υποχρέωσης που επιβάλλεται, ο κατηγορούμενος μπορεί να τεθεί σε προληπτική κράτηση».

Πλέον μένει να διαφανεί εάν η μεταγραφή του στην Πάφο θα χαλάσει οριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας