Το μάδημα της μαργαρίτας και οι αλλοπρόσαλλες ενέργειες του Ουάρντα

Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, άλλοτε για τους αγωνιστικούς λόγους και άλλοτε για εξωαγωνιστικούς. 

Οι πλείστοι γνώριζαν τον χαρακτήρα και την τρέλα που κουβαλά ο 27χρονος Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός και όσοι δεν το γνώριζαν, το έμαθαν στην διάρκεια της χρονιάς. Οι εμφανίσεις του τον κατέστησαν καλύτερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να ζητά γη και ύδωρ για να μείνει στην Ανόρθωση, αφού όπως δήλωσε πολλές φορές στο παρελθόν, στην Κύπρο είναι «μόνο Famagusta». 

Αφού με την Ανόρθωση δεν τα βρήκε στα χρήματα για να παραμείνει, η ομάδα της Αμμοχώστου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Λίγες μόνο μέρες μετά, ο Ουάρντα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, αφού δημοσιεύματα τον έφεραν να χτυπά ξανά την πόρτα της Μεγάλης Κυρίας, για να παραμείνει στην Κύπρο. 

Οι μέρες περνούν, ωστόσο προκύπτουν νέες εξελίξεις, με τις πληροφορίες που βλέπουν και πάλι το φως να θέλουν την Ανόρθωση να προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό χωρίς τον Αιγύπτιο, ο οποίος φαίνεται να μην απάντησε με ένα «Ναι» ή ένα «Όχι», για το κατά πόσον θα παραμείνει στην Ανόρθωση. 

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αιγύπτιος προέβη σε άλλη μια αλλοπρόσαλλη ενέργεια, αφού μετά την ανακοίνωση της επιστροφής των οργανωμένων οπαδών της Κυρίας στο γήπεδο, ανήρτησε φωτογραφία καλωσορίζοντάς τους, ωστόσο λίγο αργότερα την διέγραψε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και το μάδημα της μαργαρίτας συνεχίζεται, αφού ο Ουάρντα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την... τρέλα που κουβαλά, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επισκιάσει το ταλέντο του και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του εντός γηπέδων. 

Το κατά πόσον θα υπάρξουν εξελίξεις με την Ανόρθωση ή κάποια ομάδα από το εξωτερικό ή ακόμα εάν θα αλλάξει γνώμη και δεν θα είναι στην Κύπρο «μόνο για την Famagusta, θα το δείξει ο χρόνος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι