Το μάδημα της μαργαρίτας και οι αλλοπρόσαλλες ενέργειες του Ουάρντα

Από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, άλλοτε για τους αγωνιστικούς λόγους και άλλοτε για εξωαγωνιστικούς. 

Οι πλείστοι γνώριζαν τον χαρακτήρα και την τρέλα που κουβαλά ο 27χρονος Αιγύπτιος ακραίος επιθετικός και όσοι δεν το γνώριζαν, το έμαθαν στην διάρκεια της χρονιάς. Οι εμφανίσεις του τον κατέστησαν καλύτερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος, με τον ίδιο να ζητά γη και ύδωρ για να μείνει στην Ανόρθωση, αφού όπως δήλωσε πολλές φορές στο παρελθόν, στην Κύπρο είναι «μόνο Famagusta». 

Αφού με την Ανόρθωση δεν τα βρήκε στα χρήματα για να παραμείνει, η ομάδα της Αμμοχώστου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τον ευχαρίστησε για την προσφορά του. Λίγες μόνο μέρες μετά, ο Ουάρντα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, αφού δημοσιεύματα τον έφεραν να χτυπά ξανά την πόρτα της Μεγάλης Κυρίας, για να παραμείνει στην Κύπρο. 

Οι μέρες περνούν, ωστόσο προκύπτουν νέες εξελίξεις, με τις πληροφορίες που βλέπουν και πάλι το φως να θέλουν την Ανόρθωση να προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό χωρίς τον Αιγύπτιο, ο οποίος φαίνεται να μην απάντησε με ένα «Ναι» ή ένα «Όχι», για το κατά πόσον θα παραμείνει στην Ανόρθωση. 

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αιγύπτιος προέβη σε άλλη μια αλλοπρόσαλλη ενέργεια, αφού μετά την ανακοίνωση της επιστροφής των οργανωμένων οπαδών της Κυρίας στο γήπεδο, ανήρτησε φωτογραφία καλωσορίζοντάς τους, ωστόσο λίγο αργότερα την διέγραψε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Και το μάδημα της μαργαρίτας συνεχίζεται, αφού ο Ουάρντα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την... τρέλα που κουβαλά, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επισκιάσει το ταλέντο του και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του εντός γηπέδων. 

Το κατά πόσον θα υπάρξουν εξελίξεις με την Ανόρθωση ή κάποια ομάδα από το εξωτερικό ή ακόμα εάν θα αλλάξει γνώμη και δεν θα είναι στην Κύπρο «μόνο για την Famagusta, θα το δείξει ο χρόνος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού