Αρχίζει το ταξίδι τριών Ευρωπαίων-Ελπίζουν να ταξιδέψουν μέχρι τους ομίλους

Στην τελική ευθεία για τους ευρωπαϊκούς αγώνες τους άρχισαν να μπαίνουν σιγά σιγά οι κυπριακές ομάδες, αφού από αυτή την εβδομάδα τρεις από τις πέντε που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ευρώπη.

Πρώτη ρίχνεται στη μάχη η ΑΕΚ, η οποία αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει την Μίντιλαντ, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Λαρνακείς θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους Δανούς, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα τους εξασφαλίσει είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Σίγουρα, το εμπόδιο της Μίντιλαντ είναι ψηλό, ωστόσο για να καταφέρει η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της πρέπει να το ξεπεράσει και να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Από την προκλήρωσή της για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πάντως, δεν προκύπτει οποιαδήποτε βατή αντίπαλος, καθότι όλες οι πιθανές ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Πρόκειται για τις Μπενφίκα, Ρέιντζερς, Αιντχόφεν και το ζευγάρι Ντιναμό Κιέβου/Φενέρμπαχτσε.

Στην Τετάρτη, στη μάχη ρίχνεται ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα παίξει στη Βουλγαρία με αντίπαλο την Μπότεφ Πλοντβιβ, για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Oι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και θέλουν να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο, εξασφαλίζοντας ένα σκορ που θα κάνει πιο εύκολο το έργο τους, στο στάδιο ΓΣΠ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί, έχει βατούς αντιπάλους, πλην μίας εξαίρεσης, που ακούει στο όνομα Άρης Θεσσαλονίκης.

Οι υπόλοιποι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας της Λευκωσίας είναι:

Ρουζομπερόκ (Σλοβακία)-Ρίγα (Λετονία)

Κίζιλζαρ (Καζακστάν)-Όσιγεκ (Κροατία)

Βικίνγκουρ (Νησιά Φερόε)-Ντουνάισκα Στρέντα (Σλοβακία)

Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα)-Ραντνίτσκι Νις (Σερβία)

Γκόμελ (Λευκορωσία)-Άρης (Ελλάδα)

Την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο του αγώνα ο Άρης, απέναντι στην Νέφτσι Μπακού, στην Κύπρο, με την ελπίδα πως και αυτός θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, για να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις στον επαναληπτικό του Μπακού.

Η Νέφτσι πάντως, δεν είναι μεγαθήριο για τον Άρη, ο οποίος έδειξε να έχει ένα σπουδαίο σύνολο και με τις νέες προσθήκες που έκανε, είναι έτοιμος να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

Εάν ξεπεράσει το εμπόδιο των Αζέρων, τότε αρχίζουν τα δύσκολα, αφού οι πιθανοί αντιπάλοι του θα είναι η Τβέντε από την Ολλανδία και τα ζευγάρια, Μόλντε (Νορβηγία)-Έλφσμποργκ (Σουηδία), Ραπίντ (Αυστρία)-Λέχια Γκντανσκ (Πολωνία), Χαποέλ Μπερ Σεβά (Ισραήλ)-Ντινάμο Μινσκ (Λευκορωσία), Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ.

Σίγουρα ο δρόμος για τους ομίλους είναι πολύ μακρύς για αυτές τις τρεις ομάδες, ωστόσο εάν παρουσιαστούν όπως πρέπει και παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις τα παιχνίδια, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου