Κατήγγειλε επίθεση σε οπαδό του στη Βουλγαρία ο ΑΠΟΕΛ-Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Μπότεφ και τον κόσμο που αναμένουν στο ΓΣΠ για τον επαναληπτικό, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος κατήγγειλε ότι οπαδός τους χτυπήθηκε μετά το παιχνίδι στη Βουλγαρία.

Σε δηλώσεις του στον Supersport Fm, ο κ. Πετεβίνος ανέφερε αρχικά για τον πρώτο αγώνα ότι μπορούσαμε να προηγηθούμε κιόλας. Κάποια λάθη έφεραν τις φάσεις τις Μπότεφ. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς δεν ήταν εντυπωσιακό το ματς, αλλά αυτό που μένει είναι το 0-0. Αυτό είναι η μια εικόνα. Η άλλη εικόνα είναι πως είχαμε και κάποια θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τις τελευταίες εβδομάδες. Είτε τακτικά είτε σε πρόσωπα. Αυτά θα τα δούμε να εφαρμόζονται την Πέμπτη στο ΓΣΠ καθώς θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Σε σχέση με τις μεταγραφές που υπολείπεται η ομάδα, είπε πως, «είναι κάπως υποκειμενικό αυτό το ερώτημα. Έχω πει ότι υπάρχει μια μεγάλη περίοδος μέχρι τις 31 Αυγούστου. Είναι ένα ανοικτό κεφάλαιο αυτό των μεταγραφών. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές δεν είναι έτοιμοι οι δύο μας επιθετικοί. Ο Κβιλιτάια είναι εκτός και ο Μάγκλιτσα είχε ίωση και δεν ήταν έτοιμος. Το ίδιο συνέβη και με τον Εντογκαλά. Ο Μαρκίνιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με 2 προπονήσεις. Παρόλο που ο Θεοδώρου ήταν από τους διακριθέντες, μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και θα φανεί και σε βάθος χρόνου. Η ποιότητα του ΑΠΟΕΛ είναι μεγαλύτερη από εκείνη της Μπότεφ και μπορούμε να προκριθούμε. Είναι συνεχώς ανοικτό το μέτωπο των μεταγραφών και γνωρίζει σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση ο προπονητής μας».

Για τον κόσμο, τόνισε ότι «θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Ο προπονητής της Μπότεφ είπε πως έχουμε νέους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν την εμπειρία να παίζουν σε «εχθρικό» κλίμα. Ξεκινάει σήμερα η προπώληση και αναμένουμε πάνω από 10 χιλιάδες στο ΓΣΠ».

Σε ότι αφορά στους οπαδούς που συνελήφθησαν από την αστυνομία, είπε «ήμασταν σε άμεση με την πρεσβεία και υπάρχουν νεότερα. Κρατήθηκαν οι οπαδοί μας χθες το βράδυ και όλοι έχουν αφεθεί ελεύθεροι και είτε επέστρεψαν είτε θα επιστρέψουν στην Κύπρο. Είχαμε μάλιστα ένα περιστατικό βίας μετά το τέλος του αγώνα που χτυπήθηκε ένας οπαδός μας. Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Το εκρηκτικό ξεκίνημα και η ελπίδα για πέντε παρουσίες σε ομίλους

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ